Birourile Avira

Conceptul „live free”, motto al cunoscutului producător de soft antivirus, a fost punctul de plecare pentru amenajarea acestui spațiu. Curajul, optimismul, energia și, desigur, siguranța, toate sunt trăsături definitorii ale produselor Avira și, implicit, ale proiectului de design interior. 

Roșul, culoarea vitalității, atât de prezentă în sigla companiei, domină spațiul interior, alături de galben, verde și portocaliu. Petele de culoare, care-și fac apariția sub forma unor siluete de grupuri de oameni, reușesc să transmită dinamism și exuberanță într-un spațiu de lucru aparent rigid.

Siguranța, atributul cel mai important al unui produs de tip antivirus este pusă în scenă și transmisă cu ajutorul „umbrelei protectoare” Avira, care ia în acest caz forma unui corp de iluminat special, ales pentru a marca zona recepției.

Finalizarea Proiectului

Proiectul de amenajare al noului sediu Avira, realizat de echipa Mobexpert Office, se înscrie într-o tendință actuală și extrem de creativă de amenajare a spațiilor de birouri. Folosindu-se pe cât posibil de elementele identității vizuale ale companiei, arhitecții responsabili de proiect au reușit să creeze un interior care impresionează vizitatorii și, în același timp, motivează echipa.

Proiect

Mobexpert Office - Pipera, București

Valoare licitată

Nedeclarată

Finalizarea lucrărilor

Iulie 2013

Arhitect

Cristian Moraru

Colecţii

Offix Metalic, Volta

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.