Birourile Amway

3 milioane de întreprinzători în întreaga lume, relaționarea cu ceilalți și serviciile personalizate sunt câteva dintre elementele care definesc compania Amway.

Există în România din 1997 și contribuie cu succes la ridicarea standardului de viață al celor din jur. Reprezentații Amway în România au valori comune pe care le descoperă, în fiecare zi, în spațiile lor de lucru, succesul, responsabilitatea și inovația.

serviciile noastre

Proiectul Amway a însemnat amenajarea unui spațiu comercial, pentru echipa Mobexpert Office. Pe lângă acest principal spațiu au mai fost realizate alte funcțiuni anexe: săli de întâlnire, birouri, depozitare, arhive.

Îmbinarea valorilor Amway cu amenajarea spațiului de lucru a fost una dintre provocările peste care am trecut cu succes, cu ajutorul echipei de proiectare a companiei din Polonia, fiind un proiect de design interior destul de complex pentru momentul 2012.

Finalizarea Proiectului

Echipa de arhitecți Mobexpert Office - Pipera și cea de proiectare a companiei Amway din Polonia au lucrat împreună de-a lungul acestui proiect. Împreună am reușit să găsim soluții constructive la problemele apărute în timpul execuției și astfel, proiectul Amway a fost realizat cu succes.

Proiect

Mobexpert Office - Pipera, București

Valoare licitată

150.000 €

Finalizarea lucrărilor

Aprilie 2012

Arhitect

Echipele de arhitecți Mobexpert Office și Amway din Polonia

Colecţii

Mobilierul a fost special executat urmând specificațiile clientului, cu un grad ridicat de dificultate datorită cerințelor legate de design și rezistența la utilizare intensă.

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.