Mobexpert

Birouri pentru acasă

Chiar și spațiile de acasă pot deveni locuri de muncă excelente, dacă birourile sunt confortabile și funcționale.

Mobexpert OfficeProduseBirouri pentru Acasă

Concerto Nou

Concerto este un sistem integrat, conceput pentru a dezvolta un mediu de lucru productiv. Versatilitatea acestei colecții este exprimată cu aceeași eficiență pentru soluții diferite. Prin intermediul modulelor, se pot crea compoziții personalizate pentru a amenaja biroul de acasă cu naturalețe și originalitate.

Producător: Bralco la Mobexpert Office
Producător: LAS la Mobexpert Office

Home Office Nou

Lucrul de acasă a devenit o nevoie dictată de timp și circumstanțe. Colecția Home Office oferă funcționalitatea și confortul necesar, pentru a amenaja un spațiu de lucru productiv și ergonomic.

Producător: Midj la Mobexpert Office

Apelle Nou

Apelle este o colecție caracterizată prin forme moderne, oferind o notă de stil spațiului de lucru de acasă. Biroul are o structură din oțel, completată cu blaturi din lemn, sertare tapițate în piele și o lampă cu LED. Colecția de etajere este compusă din trei modele, cu înălțimi diferite, începând de la un singur sertar până la patru, fiind ideale pentru depozitare.

Producător: Midj la Mobexpert Office

Suite Nou

Colecția Suite surprinde prin inovația designului combinată cu acuratețea execuției. Biroul are o bază lăcuită formată din 4 picioare, inserții metalice și blat din sticlă. Opțional, este disponibil un accesoriu suport din piele, pentru stocarea documentelor. Biblioteca din colecție este formată din montanți de oțel și lemn, alături de rafturi din oțel lăcuit, fiind utile pentru decorațiuni sau cărți.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.