Birouri Operaționale

Pot fi dispuse în funcție de dimensiunile spațiului de lucru. Permit amenajări personalizate.

Mobexpert OfficeProduseBirouri operaționale

Producător: LAS

5th Element

Colecția 5th Element este soluția perfectă pentru spațiile de lucru, fiind definită prin eficiență, design compact și opțiuni de stocare. Spațiile de lucru sunt complet echipate, ideale pentru a satisface nevoile spațiilor moderne și performante. Pereții despărțitori au rolul de a delimita spațiile de lucru.Colecția reprezintă un sistem operațional, cu partiții și structuri integrate.

Producător: Martex

Pigreco & vertebra

Colecția Pigreco & Vertebra completează un spațiu de lucru inovator, conceput pentru a experimenta locul de muncă în cel mai bun mod posibil, indiferent dacă este un spațiu executiv, operațional sau de întâlnire. Pigreco&Vertebra este compus din module, proiectate pentru a fi simple și ușor de instalat. Cablarea poate fi gestionată prin picioarele laterale, iar baza centrală oferă suport pentru fire și monitoare, care fac compoziția să aibă un design minimalist.

Producător: LAS

Oxi

Colecția Oxi optimizează spațiul de lucru care îndeplinește atât cerințele individuale ale fiecărui angajat, cât și sarcinile funcționale ale organizației. Creată special pentru a oferi biroului modern o flexibilitate maximă, spațiile de lucru sunt independente sau îmbinate, completate cu dulapuri, nișe, pereți despărțitori și rafturi. Proiectată într-un mod elegant, colecția se poate integra perfect în orice amenajare.

Producător: LAS

Up

Colecția Up este soluția care răspunde nevoilor diferitelor tipuri de utilizatori, datorită sistemului de reglare automată a înălțimii pentru spațiul de lucru. Reglarea înălțimii se face printr-un control electric pe tastatura montată în partea frontală superioară. Colecția include mese și birouri clasice, potrivite pentru desfășurarea activităților zilnice. Spațiile de lucru oferă posibilitatea mascării cablurilor, astfel încât amenajarea finală să țină cont și de aspectul estetic.

Hub

Colecția Hub este un sistem de birouri funcțional, cu influențe contemporane. Colecția este concepută pentru a personaliza spațiile de lucru devenind mai flexibile, gata să se schimbe și să se adapteze diferitelor funcții, număr de persoane sau în funcție de nevoile care apar în timpul petrecut de multe ore pe zi. Aspectul estetic al colecției reflectă un design inovator, potrivit cu o abordare nomadă.

Producător: Fantoni
Producător: Bralco

Take off

Colecția Take Off se caracterizează printr-un sistem care acoperă transversal toate mediile de birou, de la ariile executive până la cele operative și de la spațiile de întâlnire până la cele recreative. Colecția include birouri clasice, dulapuri care prezintă rafturi cu uși și compartimente deschise, panouri despărțitoare, potrivite pentru o bună desfășurare a activităților zilnice.

Producător: Bralco

Winglet

Colecția Winglet se caracterizează ca fiind cel mai evoluat sistem pentru spații de lucru extrem de ergonomice. Colecția este realizată în linii simple, cu design contemporan, potrivit în amenajări dintre cele mai diverse. De asemenea, include birouri, mese de ședințe și conferințe, completate cu dulapuri practice, pentru o organizare eficientă.

Producător: LAS

Universal Cabinets Evo

Colecția Universal Cabinets Evo cuprinde un set complet de corpuri de depozitare concepute pentru depozitarea obiectelor sau documentelor importante. Dulapurile de dimensiuni mari depășesc valoarea funcțională și devin elemente estetice care sunt decisive pentru întreaga amenajare. Combinațiile de finisaje pot fi complementare sau contrastante și permit crearea unor amenajări personalizate.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.