Mobexpert

Birouri manageriale

Reprezentative pentru spațiul de lucru. Pot fi personalizate în funcție de finisaje, culoare sau formă.

Mobexpert OfficeProduseBirouri manageriale

Producător: LAS

Elite

Colecția ELITE se caracterizează prin funcționalitate, blatul de lucru se integrează cu baza care prezintă opțiunea de stocare. Colecția ELITE este înfrumusețată cu panouri de perete cu rafturi și iluminare LED opțională. Biroul, cu sertarele sale integrate, își păstrează caracteristicile funcționale reducând dimensiunile. Echipamentul este redus la esențial: sertare și compartimente deschise. Compoziția este completată cu module având rafturi cu uși glisante din lemn sau sticlă.

Producător: LAS

Jera

Colecția JERA este definită de funcționalitate și caracterizată de aspectul unitar, în linii simple și cu numeroase spații de stocare. Combină lemnul cu pielea, creând o distincție clară a suprafețelor de lucru. Modulele colecției includ panouri de perete și iluminare LED. Biroul, cu compartimente deschise, își păstrează caracterul monolitic.

Producător: LAS

E.O.S.

Colecția E.O.S. este perfectă pentru o zonă de lucru spațioasă și perfect funcțională. Formele geometrice reprezintă expresii esențiale ale unui design minimalist, dar elegant. Rafturi fixe, colțuri suprapuse, biroul EOS joacă conceptul de prestigiu dezvăluit de linii și perspective cu impact vizual puternic.

Producător: LAS

Enosi

Colecția Enosi Evo amenajează practic și estetic spațiul de lucru. Selecția materialelor și a finisajelor creează un contrast plăcut în piesele sale. Opțiunile de depozitare sunt perfect integrate cu birourile, , în diferite nuanțe care aduc un plus estetic amenajării. Modularitatea, materialele și designul fac din Enosi cea mai modernă și contemporană soluție pentru locul de muncă.

Iulio

Colecția Iulio amenajează un spațiu complet funcțional și este perfectă dacă optați pentru un design interior în stil industrial. Colecția este formată din birouri, mese de consiliu, măsuțe de cafea și dulapuri, care prezintă numeroase spații de stocare. Designul pieselor surprinde printr-un echilibru cromatic creat de decorurile din lemn, sticlă și aluminiu.

Producător: LAS
Producător: Fantoni

Woods

Colecția Woods reflectă funcționalitatea și estetica și contribuie la crearea unui mediu de lucru profesionist. Piesele colecției cuprind dulapuri și compartimente deschise, disponibile în finisaje din aluminiu sau lemn furniruit. Biroul păstrează caracteristicile funcționale, datorită sertarelor integrate și prezintă un sistem care oferă o gestiune eficientă a cablurilor. Colecția se definește prin autenticitate, durabilitate șicombinații personalizate.

Producător: Martex

Kyo

Colecția Kyo amenajează un birou personalizat în funcție de nevoile funcționale și estetice. Birourile și mesele de întâlnire vin într-o mare varietate de materiale, de la lemn, sticlă sau piele. Piesele colecției includ suficiente spații de stocare, acoperite de uși glisante sau rafturi cu compartimente deschise. Aspectul estetic este dat de cromatica, care alătură elemente într-o notă estetică contrastantă.

Producător: Frezza

Spike

Colecția Spike are un design unic realizat din materiale de înaltă calitate. Realizat în linii simple, biroul este confecționat din materiale rezistente, cu picioare metalice și reprezintă elementul principal al întregii colecții. Colecția este completată de o serie de mese de ședință. Finisajele de lux, precum cromul lustruit și elementele lăcuite în alb și negru, se potrivesc perfect cu materialele folosite pentru crearea blaturilor de masă, precum lemnul, melamina sau sticla fumurie.

Producător: Bralco

Metar

Colecția Metar se caracterizează prin stilul său unic care aduce un plus funcțional pentru a evidenția spațiul de lucru. Biroul combină o estetică plăcută și o gamă largă de caracteristici, concepute pentru a obține o ergonomie mai bună. Ideale pentru depozitare, dulapurile Metar sunt echipate cu rafturi pentru stocarea documentelor într-un mod organizat.

Rail

Colecția Rail se remarcă prin culorile care transformă biroul într-un spațiu de lucru vibrant și informal. Piesele colecției pot crea diferite amenajări personalizate și originale, datorită modulelor. Naturalețea lemnului este completată cu blatul din sticlă pentru a evoca o senzație ușoară și zveltă. Caracteristicile acestei colecții emană o notă de eleganță formală care apare în toată relevanța sa.

Producător: Bralco
Producător: Martex

Pigreco

Colecția Pigreco este perfectă pentru birourile manageriale și sălile de ședințe elegante. Calitatea acestei colecții poate fi recunoscută datorită materialelor care creează un design modern cu influențe nordice. Blaturile pieselor sunt realizate din furnir de lemn lăcuit și melamină, combinate cu picioare cromate, vopsite sau din lemn. Colecția aduce un plus de funcționalitate în cadrul amenajării.

Producător: Fantoni

Multipliceo

Colecția Multipliceo se caracterizează prin căldura și frumusețea naturală a lemnului care învăluie piesele, păstrând simplitatea și versatilitatea acestei game. Furnirul de stejar sau nuc oferă un finisaj perfect conturat, iar pielea formează o combinație unică între estetică și funcționalitate. Piesele colecției vor contribui cu stil la amenajarea practică și estetică a birourilor manageriale.

Producător: Frezza

Dr

Colecția DR este rezultatul unei pasiuni pentru tradițiile artizanale și materialele rafinate, precum lemnul. Eleganța biroului DR este dată de structura din lemn masiv, ale cărei linii și grosimi surprind cele mai bune detalii ale culturii unui design istoric, păstrând mereu un stil modern. Liniile elegante îi oferă colecției versatilitate, fiind încadrate perfect și în mediile casnice.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.