#OameniiMobexpert - Nicoleta: „Pentru a fi performant trebuie să-ți placă ceea ce faci!”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră, Nicoleta Vasile, Manager Departament Online - Mobexpert Constanța.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Nicoleta, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Sunt o persoană sociabilă, optimistă, perfecționistă și extrem de implicată în ceea ce fac! 

Povestește-ne mai multe despre traseul tău profesional.

Imediat după terminarea facultății am lucrat o vreme pentru Vodafone. În 2006 am avut oportunitatea de a mă alătura echipei Mobexpert Constanța - atunci era o echipă extrem de mică, dar cu niște vise extrem de mari! Aici am întâlnit oameni care m-au ajutat să-mi pun calitățile în valoare, am fost susținută și încurajată de fiecare coleg, ceea ce a contat enorm pentru mine. Încrederea pe care mi-au oferit-o a venit de fiecare data cu responsabilități și mai ales cu dovada că EU sunt importantă pentru echipă. 

Am început ca și consilier vânzare în departamentul Office, ulterior am fost consilier Mobilier General și Decorațiuni și, astfel, am înțeles că trebuie să fiu pregătită pentru orice avem nevoie în compania noastră, ajungând ca în 2017 să preiau funcția de manager Departament Online.

Cu ce este Mobexpert special pentru tine?

Mobexpert reprezintă o a doua FAMILIE - aici am crescut și m-am dezvoltat atât profesional,  cât și personal. Aici am devenit omul care sunt azi!

Faptul că în 2019 visele acelei echipe mici s-au transformat în realitate (momentul în care am deschis noua locație din bulevardul Aurel Vlaicu 271) și eu am contribuit la etape esențiale din evoluția Mobexpert Constanța este copleșitor uneori, însa, după 16 ani, sentimentul de împlinire profesională și apartenență la ceva mult mai mare decât mine mă face să fiu mândră de ceea ce am realizat alături de colegii mei.

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

Fiecare zi este diferită și specială. Am învățat că nu există probleme, ci doar situații pentru care trebuie să găsim rapid cele mai bune soluții. Zilnic trebuie să mă adaptez în funcție de fiecare variabilă astfel încât ecuația zilei să fie rezolvată.

Ce aspecte ale job-ului îți plac cel mai mult și îți aduc cea mai mare satisfacție?

Cea mai mare satisfacție este atunci când, la finalul zilei, toate obiectivele sunt atinse, iar clientul Mobexpert este mulțumit!

Care sunt principalele ingrediente pentru o experiență plăcută într-un showroom Mobexpert? Dar în mediul online?

Ambientarea fiecărui spațiu din showroom, calitatea produselor din colecții, seriozitatea fiecărui membru al echipei, iar în mediul online, permanenta comunicare cu clientul. 

După ce valori te ghidezi în activitatea ta?

Integritate, sinceritate, asumare - acestea sunt valorile de bază în activitatea mea și a echipei din care fac parte.

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în ultimul an?

Comunicarea și responsabilitatea lucrului bine făcut - fără aceste valori eu nu pot funcționa.

De ce ai recomanda unui prieten Mobexpert ca loc de munca?

Am recomandat și voi recomanda tuturor Mobexpert Constanța - este un loc de muncă ce-ți oferă oportunități de dezvoltare atâta timp cât ți le dorești și le meriți.

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Pentru a fi performant trebuie să-ți placă ceea ce faci! Fiecare nouă zi poate fi diferită de tot ce ai trăit și ar fi bine să fii pregătit - capacitatea de a te adapta este esențială și, dacă nu ai foarte bine conturate niște valori personale, este mai greu să evoluezi.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)