#OameniiMobexpert - Mihaela: „Vrem ca toți clienții Mobexpert să plece cu o impresie bună”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră, Mihaela Ilie, Manager Mobilier General - Mobexpert Băneasa.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Mihaela, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Sunt o persoană dinamică, veselă, serioasă și punctuală, dispusă să învețe cât mai mult. Înainte să ajung în cadrul companiei Mobexpert am lucrat în retail, pe diverse posturi.

Povestește-ne mai multe despre traseul tău profesional.

M-am angajat în anul 2007 în cadrul departamentului de mobilier având funcția de consilier. După 2 ani s-a născut fetița mea, Karina. După ce mi-am reluat activitatea, am pornit oarecum de la început.

Mai târziu am ajuns consilier coordonator, ulterior în departamentul aprovizionare și de 3 ani sunt managerul departamentului mobilier din cadrul magazinului Mobexpert Baneasa.

Cu ce este Mobexpert special pentru tine?

Mobexpert este ca o familie pentru mine. M-a ajutat să mă dezvolt, să cunosc oameni noi în fiecare zi!

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

O zi din activitatea mea? E ca un maraton! Sunt tot felul de provocări și situații, amenajări și să facem ca toate lucrurile să meargă cât mai bine.

Dimineata, în drumul către magazin îmi propun să rezolv cât mai multe situații și să am realizări cât mai mărețe. La sfârșitul zilei trag linie și de cele mai multe ori sunt mulțumită. Vreau ca fiecare zi petrecută la locul de muncă să îmi aducă satisfacții cât mai multe.

Ce aspecte ale job-ului îți plac cel mai mult și îmi aduc cea mai mare satisfacție?

Chiar dacă au trecut câțiva ani în acest magazin, încă îmi place ceea ce fac, chiar dacă uneori sunt și situații neprevăzute. Mulțumirea mea este atunci când pot face un client mulțumit și când găsesc soluții pentru fiecare provocare.

Care sunt principalele ingrediente pentru o experiență plăcută într-un showroom Mobexpert?

Trebuie să îți placă ceea ce faci. Fiecare zi să fie o provocare pentru noi, întâlnim zilnic oameni și situații diferite! Vrem ca toți clienții Mobexpert să plece cu o impresie bună și cu idei de amenajare din magazinul nostru.

Ce calități apreciezi la colegii din echipa ta?

Colegii mei sunt foarte diferiți. Mare parte sunt punctuali, serioși, haioși si te poți baza pe ei în toate situațiile.

Cum formezi o echipă de success?

Uneori e greu să formezi echipa ideală și de succes, dar prin perseverență și multă munca reușim să facem ce ne-am propus. Suntem oameni tineri, fiecare cu experiența lui de viață și incercăm cu toții să ne atingem scopul propus.

După ce valori te ghidezi în activitatea ta?

Valorile după care mă ghidez sunt: adaptabilitatea, seriozitatea, ambiția și corectitudinea celor cu care lucrez.

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în ultimul an?

Trebuie să te intreci pe tine tot timpul. Să fii într-o permanenta schimbare în bine. Să vrei să îți fie ție  și familiei cât mai bine. Cred că fiecare om vrea să îi fie cât mai bine pe toate planurile!

De ce ai recomanda unui prieten Mobexpert ca loc de munca?

Mobexpert este ca o a doua casă pentru mine. Mobexpert îți oferă șansa de a învăța cât mai multe lucruri noi, de a cunoaște oameni minunați și posibilitatea de a avansa. Este un loc de frumos, dinamic, iar colectivul este foarte diferit!

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Generația tânără este foarte curioasă și dornică să învețe cât mai multe. Ca sloganul Mobexpert, „Suntem cu toții diferiți din fericire”, sunt ferm convinsă că se vor descurca. Sfatul meu este să fie perseverenți și dornici să învețe cât mai multe! Totul se învață; nimeni nu s-a născut învățat.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)