#OameniiMobexpert - Gabriela: „Avem de învățat de la fiecare om cu care interacționăm”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră, Gabriela Ioniță, Director Vânzări - Mobexpert Pipera.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Gabriela, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Gabriela este o persoană ambițioasă căreia îi place necunoscutul și provocările noi. Dintotdeauna mi-a plăcut să încerc activități diverse pentru a găsi un domeniu care mă pasionează cu adevărat. Mobexpert a fost pentru mine un nou început întrucât combină toate activitățile pe care voiam să le încerc pentru a-mi găsi cu adevărat vocația.

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

Pot spune că nicio zi nu este la fel, fiecare vine cu provocări noi, fapt care face munca mea atât de interesantă și dinamică. Ținând cont că fiecare client este diferit, orice abordare este drept urmare unică. Cele mai mari provocări de care mă lovesc sunt schimbarea constantă a tipologiei clienților, respectarea dorințelor acestora îmbinând ce le este cu adevărat necesar și adaptând dorințele acestora pentru a deveni utile. O altă provocare este menținerea competitivității într-un mediu de retail dinamic, diversitatea nevoilor clienților crescând pe zi ce trece.

Ce aspecte ale job-ului îți plac cel mai mult și îți aduc cea mai mare satisfacție?

Sentimentul de a contribui la îndeplinirea nevoilor și dorințelor clienților aduce o mare satisfacție. Să vezi cum soluțiile tale îmbunătățesc viața clienților este extrem de valoros. Primirea de feedback pozitiv și recunoașterea muncii bine făcute de către clienți precum și libertatea de a-ți exprima ideile și de a contribui la soluții inovatoare sunt aspecte care îmi aduc satisfacție în fiecare zi.

Ce calități te ajută să ai succes în acest domeniu?

Consider că dorința de învățare constantă este un mare plus pentru oricine dorește să aibă succes în acest domeniu. De asemenea, atenția la detalii, abilitatea de a comunica, empatia și adaptabilitatea sunt o parte din calitățile care determină succesul.

Cine sunt oamenii, personajele care te inspiră?

Îmi găsesc inspirația în fiecare persoană pe care o întâlnesc și cu care comunic deoarece conform sloganului nostru cu toții suntem diferiți de aceea avem de învățat de la fiecare om cu care interacționăm.

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Fii deschis la schimbare și gata să te adaptezi la noi circumstanțe și tehnologii. Capacitatea de a te adapta rapid este esențială în mediul de lucru actual, care este în continuă schimbare. Dobândește și perfecționează-ți abilitățile în orice domeniu. Dezvoltă abilități de muncă în echipă și învață să comunici eficient atât în persoană, cât și virtual. Fii proactiv și asumă-ți responsabilitatea pentru propria carieră. Identifică oportunitățile de creștere și ia inițiativă pentru a le valorifica.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)