#OameniiMobexpert - Diana: „Puneți suflet în ceea ce faceți”

Diana Moise, designer magazin Mobexpert Băneasa

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră Diana Moise, designer magazin Mobexpert Băneasa.

  • Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Diana, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Aceasta este o întrebare foarte complexă. Consider că toate lucrurile pe care le facem în viață au rostul să ne aducă pe drumul nostru. Înainte de Mobexpert am făcut restaurare pictură și proiectare construcții speciale (mobilier bucătărie).

  • De unde provine această pasiune pentru design interior?

Răspunsul clasic: probabil din copilărie. Adevărul este că, în acest moment, nu îmi mai amintesc exact cum a luat viață această idee în mintea mea.

  • Cum caracterizezi stilul t ău creativ? Și care este stilul tău de design preferat?

Stilul meu creativ: ți se dau niște produse și trebuie să le prezinți în cea mai favorabilă lumină, astfel încât la final ele să ajungă să spună o poveste clientului. Având o gamă foarte variată în colecția Mobexpert, îmi este aproape imposibil să identific un stil favorit și pot afirma că unele produse au mai multe lucruri de spus, ca altele.

  • De unde te inspiri? Care sunt sursele tale de inspira ție și cum le aplici în magazinele Mobexpert?

În momentul în care urmează să expunem un produs nou, mă ajută imaginile puse la dispoziție de furnizor, apoi încep să caut amenajări cu produse similare. Când găsesc ceva care îmi place, mă gândesc cum aș putea să pun în practică acea parte de concept, folosind ce am eu la dispoziție.

  • Care este partea favorită din procesul cre ării unei amenajări?

Parcursul de la concept la punere în practică este mereu spectaculos. În momentul în care privești rezultatul final, simți cumva că elementele se armonizează și se pun în valoare reciproc.

  • Cum decurge colaborarea ta cu un client? Cum îți dai seama ce își dorește, ce i se potrivește?

În general propun măcar două variante, evident că într-un magazin contează enorm de mult partea comercială, astfel ținând cont de mai multe considerente, este agreată varianta care răspunde cerințelor comerciale și estetice.

  • Ce înseamnă să ai o casă frumoasă?

O casă frumoasă este cea în care te întorci seara cu drag.

  • Care este cea mai frumoasă experien ță de c ând e ști designer? Dar cel mai important proiect?

Fiecare designer oglindește o parte din el prin proiectele lui. Consider că în magazinul Mobexpert din Băneasa puteți vedea multe părți ale sufletului meu. Am avut parte de multe experiențe frumoase, este minunat când diverse persoane spun că este cel mai frumos magazin și că se simt ca acasă când îl vizitează. Pot spune că acest magazin este în continuă transformare și că este cel mai important proiect al meu.

  • Așa cum știm cu toții, de la începutul lunii martie, lucrurile s-au schimbat pentru toată lumea. Pentru tine cum s-au schimbat?

Am avut parte de o lună în care mi-a lipsit ceea ce fac, m-am deconectat, am încetinit ritmul meu considerabil. În momentul în care am aflat că urmează să redeschidem magazinul și să le pregătim o surpriză clienților făcând un „face lift”, m-am bucurat enorm. Era minunat să auzi clienți spunând că au senzația că sunt în alt magazin.

  • Ce crezi că urmează după această perioadă?

Sincer nu știu ce surprize ne pregătește viitorul, sper să revenim cât mai curând la vechiul normal și să scăpăm de cel actual.

  • Transmite cititorilor noștri un sfat de care să țină cont atunci c ând își amenajează casa.

Dacă vă place o amenajare și vă puteți vedea în acel spațiu, porniți din acest punct împreună cu colegii mei, este posibil să aveți o surpriză plăcută.

  • Ce sfat ai pentru generația t ânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Puneți suflet în ceea ce faceți.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)