Donează pentru linia întâi. Alte 350.000 de măști FFP2 au ajuns în țară ieri, cu ajutorul TAROM

420 companii şi peste 7.500 persoane fizice au făcut donații în valoare de peste 900.000 de lei până acum.

• Măștile vor ajunge la medicii din prima linie în toată țara
• Materialele au fost aduse în țară cu doua zboruri, un zbor cargo și un zbor al companiei naționale TAROM, într-o aeronavă de pasageri reconvertită

București, 10 aprilie 2020. Inițiatorii platformei „Donează pentru linia întâi” anunță că joi seara au ajuns în țară peste 350.000 de măști FFP2 achiziționate cu sumele donate de către fondatori și donatorii persoane fizice și persoane juridice și vor ajunge la medicii din prima linie din toată țara.

Cele 350.000 de măști FFP2 ajunse ieri se adaugă celor 4.150.000 de măști simple care au fost aduse pentru cei din prima linie, miercuri.
Inițiatorii platformei le transmit mulțumiri piloților TAROM și companiei TAROM pentru sprijinul acordat în acest moment critic pentru noi toți.

În același timp, inițiatorii platformei anunță că dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park si West Gate din Bucuresti, a donat 100.000 de lei pentru a susține activitatea platformei si achizițiile de materiale care vor fi distribuite prin intermediul Departamentului Situații de Urgență (DSU) în toată țara personalului din spitalele care tratează direct pacienți cu COVID 19.

„În vremuri grele, este important să existe solidaritate și sprijin pentru oamenii care sunt în prima linie în lupta cu această pandemie. Ne alăturăm campaniei de susținere a cadrelor medicale și suntem convinși că împreună, vom depăși această etapă dificilă”, spune Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

Situația în timp real a donațiilor și statisticile pot fi urmărite pe https://www.eMAG.ro/doneaza/live. Toți cei care doresc sa contribuie, persoane fizice sau companii, o pot face donând online pe www.eMAG.ro/doneaza.

„Donează pentru linia întâi” este o inițiativă aparținând Băncii Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, dezvoltată cu scopul de a-i susține pe medici și personalul medical, pe jandarmi și polițiști, precum și pe toți cei care luptă direct cu pandemia COVID-19.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)