Vă așteptăm în noul showroom Mobexpert Office

Mobexpert Blog. Mobexpert Office

Locație : Mobexpert Pipera, Șoseaua Fabrica de Glucoză 21, Sector 2, București.

Program : Luni – Vineri: 10:00-20:00, Sâmbătă: 10:00-18:00, D: închis.

Mobexpert Blog. Mobexpert Office

Cu o suprafață de 2000 mp, acesta este cel mai mare showroom Mobexpert Office de mobilier și soluții de amenajare pentru spații de birouri la nivel național, destinat atât B2C, cât și B2B.

Showroom-ul este dispus pe 3 etaje structurate pe diferite funcțiuni, de la piese individuale până la echiparea complexă a unui spațiu de birouri. La parter și subsol se regăsește mobilierul de tip operațional, iar la etaj mobilierul managerial.

La subsol se află biroul intern al echipei Mobexpert Office, cu un rol dublu – funcțional și de prezentare.

La parter, pot fi găsite soluții de amenajare și mobilier operațional, scaune de birou, birouri individuale si de tip shared, birouri ajustabile pe înălțime, soluții practice pentru zona de recepție, soluții pentru săli de meeting și multe altele.

La etaj se află o serie de idei de amenajare prezentate separat și cu accent pe mobilierul managerial. Aici se află expuse produse aparținând brand-urilor precum Poltrona Frau.

Mobexpert Blog. Mobexpert Office

Inovația, creativitatea și conceptul de Living at Work au stat la baza amenajării showroom-ului Mobexpert Office. Acesta a luat naștere din dorința de a prezenta trenduri noi în ceea ce privește mobilierul, designul interior și amenajarea spațiilor de birouri.

Un mediu de lucru plăcut și echilibrat satisface nevoile și așteptările clienților, punând la dispoziția acestora elementele necesare construirii spațiilor de birouri complete.

Spațiile de lucru sunt în continuă schimbare și dezvoltare. Ideea showroom-ului a fost să creăm un loc inovativ, funcțional, flexibil și creativ, în care să aducem împreună atât piese personalizate, cât și piese de mobilier de la furnizori de talie mondială și produse românești.

Birouri de tip open-space, birouri individuale, arii de lucru colaborativ, săli de întâlniri, săli de conferință, zone de așteptare, încăperi de relaxare, spații de protocol și zone conexe, toate acestea sunt prezentate în cadrul showroom-ului Mobexpert Office.

Gamele de mobilier managerial sunt prezentate în cadrul unor amenajări personalizate, care cuprind soluții de iluminat, pardoseli, elemente de design interior custom-made, dând împreună naștere unui ambient integrat, reprezentativ pentru utilizator.

Mobexpert Blog. Mobexpert Office

Mobilierul pentru sălile de întâlniri și conferințe este, de asemenea, inclus în cadrul unor săli cu design creativ ce cuprinde soluții pentru sisteme de compartimentări, tavane suspendate și noi soluții performante pentru izolarea fonică și confort acustic.

Zonele de prezentare pentru mobilierul operațional aduc împreuna soluții adaptate funcțiunilor multiple din spațiile de birouri contemporane. Este prezentată o gamă largă de finisaje, alături de multiple opțiuni cromatice adaptabile nevoilor individuale ale utilizatorilor, exigențelor ergonomice și funcționale. Inovația este cuvântul care caracterizează cel mai bine showroom-ul Mobexpert Office și este evidențiată prin intermediul unor spații multifuncționale, reconfigurabile, ce lasă libertate utilizatorului în personalizarea propriului birou.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați pentru a rămâne la curent cu ultimele trenduri în ceea ce privește amenajarea spațiilor de birouri.

Mobexpert Blog. Mobexpert Office

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)