Raport KPMG dedicat experienţei consumatorilor cu mărcile preferate: Mobexpert, brandul cu cea mai mare creştere de la an la an

În luna noiembrie a fost lansat raportul „Orchestrating the Connected Customer Experience“, realizat de KPMG România și prezentat în cadrul unei conferințe organizate în parteneriat cu Ziarul Financiar. Studiul evaluează interacțiunea clienților cu 140 de branduri din opt sectoare de activitate, utilizând cei şase piloni ai experienţei: empatie, personalizare, timp şi efort, aşteptări, rezoluţie şi integritate.

Mobexpert, cea mai mare creștere de la an la an

Anul acesta, Mobexpert a înregistrat, conform raportului realizat de KPMG, cea mai mare creștere de la an la an din punct de vedere al experienței consumatorilor cu mărcile preferate, ocupând locul 21 în topul Customer Experience Excellence Report. Această creștere ne aduce o mare bucurie, deoarece în cadrul Mobexpert totul pleacă de la client: întâi îl ascultăm, apoi dezvoltăm și implementăm cele mai iubite produse și servicii. Astfel, cea mai mare satisfacție este că am reușit să aducem o îmbunătățire vizibilă la nivelul interacțiunii pe care acesta o are cu brandul nostru, grație digitalizării și eficientizării proceselor de lucru.

Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor clienților care au fost alături de noi și în acest an și ne-au apreciat eforturile și munca susținută. De asemenea, le mulțumim colegilor din toate departamentele Mobexpert, din fabrici, centrală, centre logistice și magazine, pentru toate experiențele memorabile pe care le oferă clienților.

Dorim să felicităm Bringo, brandul care a ocupat primul loc în topul de anul acesta, dar și celelalte branduri care s-au clasat pe poziții fruntașe. Totodată, mulțumim KPMG România și Ziarul Financiar pentru invitația de a participa la conferința de lansare a studiului adresată doamnei Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Ne bucurăm că promisiunile făcute atunci când am început povestea Mobexpert ne plasează acum în rândul celor mai apreciate și iubite branduri din România!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)