Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

Interes crescut pentru Mobexpert Credit Card

La 6 luni de la lansarea Mobexpert Credit Card, utilizatorii au făcut cumpărături de peste 10 milioane de lei din magazinele celui mai mare producător și retailer de mobilier din România, au apreciat fluxul rapid de aprobare și avantajele unui card premium, confirmând interesul crescut pentru acest produs.

Peste 50% dintre cardurile de cumpărături co-branded Mobexpert - Alpha Bank emise sub sigla Mastercard au fost aprobate instant, direct în magazinele Mobexpert.

Aproape 75% dintre clienții Mobexpert au preferat să achiziționeze cu Mobexpert Credit Card la prima tranzacție produse din categoria mobilier general: canapele, dormitoare, saltele, mobilier living și dining. În proporție de 14% au ales să achite comenzi din categoria decorațiuni, iar 8% au plătit cu cardul mobilierul de bucătărie. Din magazinele Mobexpert au fost cumpărate cu Mobexpert Credit Card la prima tranzacție peste 2000 de produse, majoritatea clienților preferând să achiziționeze și serviciile de transport și montaj, la care au beneficiat de discountul de 50% în baza cardului de credit.

Pe lângă achizițiile de produse Mobexpert, cardurile co-branded au fost utilizate și în magazinele de electronice și electrocasnice, de îmbrăcăminte și încălțăminte sau materiale de construcții și pentru cumpărături de zi cu zi la supermarket.

„Ne bucurăm că Mobexpert Credit Card este apreciat de către clienții noștri pentru că le oferă cele mai avantajoase condiții de achiziție pentru mobilarea și decorarea casei, fiind un produs unic pe segmentul home & deco. De ce este Mobexpert Credit Card un produs financiar unic pentru piața de mobilier și decorațiuni din România? Pentru că oferă clienților noștri posibilitatea să achite în până la 36 de rate fără dobândă, să beneficieze de avantaje unice la produsele și serviciile Mobexpert și să îl utilizeze și în magazinul nostru online. În viitor, împreună cu Alpha Bank și Mastercard pregătim extinderea listei de beneficii atașate cardului valabilă atât la Mobexpert, cât și la alți parteneri din piață”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Prin intermediul parteneriatului de lungă durată cu Mobexpert și cu expertiza Mastercard, continuăm să oferim produse financiare dedicate, care vin în întâmpinarea nevoilor de finanțare a clienților și oferă posibilitatea unei gestionări eficiente și predictibile a bugetului personal. Interesul clienților pentru Mobexpert Credit Card a crescut constant, fluxul de aprobare rapid și beneficiile premium fiind motivele principale pentru care clienții aleg această soluție de finanțare. Ne bucură rezultatele înregistrate în primele 6 luni de la lansare, iar în perioada următoare ne concentrăm pe îmbunătățirea experienței clientului atât în magazine, cât și pe platforma online a Mobexpert”, a afirmat Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail, Alpha Bank România.

Cardul de credit Mastercard Mobexpert emis de Alpha Bank îi ajută pe clienți să își îndeplinească mai ușor dorințele, de la amenajarea locuinței la cumpărăturile de zi cu zi, totul printr-un proces de plată simplu, rapid și sigur, cu acces la o serie de avantaje unice. Iar rezultatele, după șase luni de la lansare, confirmă relevanța acestui produs financiar pe piața locală. Prin platformele și expertiza noastră, rămânem partenerul de tehnologie și inovație ce aduce plusvaloare atât clienților noștri, cât și industriei în general”, a spus Elena Dincă, Head of Sales, Mastercard România.

Prin intermediul Mobexpert Credit Card, clienții Mobexpert beneficiază de până la 36 de rate fără dobânda pentru achiziții din magazine sau online pe mobexpert.ro. De asemenea, clienții se pot bucura de avantaje unice, precum 10% discount la produsele Mobexpert care nu beneficiază de alte reduceri sau 50% discount la tariful serviciilor de livrare Door to Door și Premium (mobilier și bucătării). Aceste beneficii sunt completate și de acces gratuit și nelimitat în lounge-urile Aeroportului Internațional Henri Coandă, cât și din cadrul Aeroportului Internațional din Viena, asigurare gratuită pentru cumpărături online și alte beneficii premium oferite de către Mastercard.

Mobexpert Credit Card este un card de credit Gold, emis sub sigla Mastercard, care poate fi obținut în showroom-urile Mobexpert și în rețeaua de unități ale Alpha Bank. Cardul poate fi utilizat în România și în străinătate, pentru cumpărături online, la comercianți și pentru retrageri de la ATM.

Despre Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Mobexpert este o companie vertical integrată, care pornește cu designul și proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare și retail, până în spațiul clientului final. Reţeaua regională a Mobexpert numără 27 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online.

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro. Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Mobexpert include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (în zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța.

Despre Alpha Bank România

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

Alpha Bank Romania este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezență națională de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima bancă ce a lansat pe piața locală o aplicație care transformă un dispozitiv mobil Android într-un terminal POS. Totodată, în 2019 a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România, după ce în 2001 a fost prima bancă ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe.

Despre Mastercard

Mastercard, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Coeficientul nostru de decență (DQ) este pilonul de bază al culturii care ne reprezintă și pe care se sprijină tot ceea ce facem în companie și în afara ei. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

Scroll To TopScroll To Top