Deschidem un nou magazin: Mobexpert Râmnicu Vâlcea

Joi, 30 noiembrie, inaugurăm la Râmnicu Vâlcea un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua Mobexpert va număra 26 de magazine pe teritoriul României din care 6 magazine sunt de tip „Concept Store”, deschise în ultimii trei ani.

„Ne bucurăm că reușim să deschidem anul acesta al 3-lea magazin tip Concept Store, cel din Râmnicu Vâlcea. Ne dorim să oferim cele mai bune soluții de amenajare pentru locuințe și sa răspundem rapid tuturor clienților noștri din zonă.

Este al 6-lea magazin de tip Concept Store din rețeaua noaștră și avem ca obiectiv pentru anul viitor să continuăm deschiderea de magazine reprezentative pentru colecția Mobexpert de mobilier și decorațiuni în toate orașele mari din țară” , a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Mobexpert Râmnicu Vâlcea a implicat o investiţie de aproximativ 700.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.550 de metri pătraţi. Spațiul este închiriat în cadrul noului proiect Retail Park Râmnicu Vâlcea dezvoltat de Cometex.

Ne dorim în continuare să oferim produse frumoase și de calitate la prețuri corecte, care să îmbunătățească viața clienților noștri și să le transforme casele în acasă. Astfel, magazinul din Râmnicu Vâlcea va prelua cu ușurință comenzile clienților din zonă și le va putea livra în scurt timp din depozitele noastre centrale.

În noul magazin toate decorațiunile vor fi coordonate cu mobilierul expus, astfel încat să ofere soluții rapide și complete de amenajare. De asemenea, magazinul va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online; clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături și, bineînțeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online sau în magazin. Totodată, clienții vor beneficia de consultanță în amenajare precum și de servicii rapide de transport și montaj.

Magazinul Mobexpert din Râmnicu Vâlcea este integrat în Retail Park Râmnicu Vâlcea din Str. Posada, nr. 51 și este deservit de o echipă operaţională de 15 persoane, Luni-Vineri de la 9.00-21.00, Sâmbătă de la 9.00-20.00 și Duminică de la 9.00-19.00.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)