Deschidem un nou magazin: Mobexpert Piatra Neamț

Joi, 17 august, deschidem la Piatra Neamț un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată va număra, astfel, 25 de magazine și parteneri la nivelul României

Mobexpert Piatra Neamț este al patrulea magazin de tip „Concept Store” din seria celor 20 magazine Mobexpert de mici dimensiuni ce sunt planificate pentru deschidere în următorii ani.   

Proiectul Mobexpert Piatra Neamț a implicat o investiţie de aproximativ 600.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.126 de metri pătraţi. Ne dorim să oferim în continuare produse frumoase și de calitate la prețuri corecte, care să îmbunătățească viața clienților și să le transforme casele în acasă. În plus, magazinul din Piatra Neamț va prelua cu ușurință comenzile clienților din zonă și le va putea livra în scurt timp din depozitele noastre centrale. 

„Vom deschide în Piatra Neamț un nou magazin Mobexpert tip Concept Store care ne va permite să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim atât produse de calitate, cât și inspirație în amenajarea locuințelor. În plus, clienții din zonă vor putea beneficia de livrare rapidă și de consultanță specializată în design în noul magazin Mobexpert din Galleria Mall. Și de această dată colegii noștri au venit cu o amenajare spectaculoasă în care produsele de mobilier și decorațiunile se completează armonios”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert

Noul magazin din Piatra Neamț propune un concept inedit de expunere pentru zona dedicată decorațiunilor pentru casă. Toate decorațiunile vor fi coordonate cu mobilierul expus în magazin astfel încât să ofere soluții rapide și complete de amenajare. De asemenea, noul magazin va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online; clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături și, bineînțeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online, pe  www.mobexpert.ro, sau în magazin. Totodată, echipa magazinului este foarte bine pregătită, iar clienții vor beneficia de consultanță în amenajare precum și de servicii rapide de transport și montaj.

Magazinul Mobexpert din Piatra Neamț este integrat în Galleria Mall din Str. Plăieșului, nr 2, spațiul fiind închiriat în cadrul proiectului printr-o tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox.  

Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00 - 20:00 și va fi deservit de o echipă operațională de 15 persoane.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)