Soluții pentru încălzirea terasei în zilele ploioase și reci

Chiar dacă a venit deja primăvara, zilele ploioase și reci ne împiedică să stăm pe balcon, în grădină sau pe terasă fără o sursă de căldură care să ne protejeze. Echipată și amenajată corespunzător, terasa poate fi gazda micilor reuniuni familiale sau cu prietenii chiar și în serile răcoroase.

Cum?

Simplu, poți obține confort termic optim pe terasă cu ajutorul încălzitoarelor electrice sau cu gaz.

Aranjează încălzitoarele în jurul spațiului pe care vrei să-l încălzești. Astfel, vei fi înconjurat de sursa de căldură și vei resimți o temperatură confortabilă.

În funcție de gradul de izolare al terasei, folosește un încălzitor cu suprafață mai mică sau mai mare. Dacă balconul sau terasa sunt protejate, șansele de răspândire a căldurii scad, prin urmare un radiator cu putere de 900W este de ajuns.

Alege cea mai potrivită soluție de încălzire pentru terasa ta. Dimensiunea spațiului de încălzit, acoperirea acestuia sau mobilitatea sunt doar câteva aspecte pe care trebuie sa le ai în vedere.

În zilele cu adevărat reci, poți opta și pentru un pled confortabil care, pe lângă căldură, va aduce și un nivel ridicat de confort și va contribui la o ședere plăcută și liniștită în aer liber.

Ține cont de nevoile tale și alege încălzitorul perfect pentru tine!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)