ULTIMELE 2 ZILE de Reduceri la toată colecția Fabricat în România

Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

10 idei pentru o casă înfloritoare, în ton cu primăvara

Venirea primăverii este prilejul ideal pentru a face mici schimbări menite să împrospăteze decorul casei tale. Astfel, câteva decorațiuni vesel colorate, un așternut de pat sau un tablou vor crea un ambient plin de vitalitate, în concordanță cu vremea însorită și cu natura înflorită.

Sumar


Transformă dormitorul într-o grădină înflorită

Îmbracă patul din dormitor cu un set de așternut realizat din materiale de calitate și imprimat cu un model ce abundă în flori și vei avea parte de un somn liniștit și odihnitor. Bonus tip: folosește un parfum pentru țesături cu note florale pentru a spori senzația de autenticitate. Dacă nu te încântă ideea unui pat acoperit cu flori, te poți limita la un singur accent primăvăratic, de exemplu, o pernă decorativă.

Decorațiuni vesel colorate

O vază cu personalitate aduce un dublu beneficiu în dormitorul, livingul sau diningul tău – servește drept suport pentru florile primite de la cei dragi și, în lipsa acestora, joacă un rol decorativ, aducând o binevenită pată de culoare. O altă soluție pentru a înveseli atmosfera unei încăperi este să decorezi pereții în culori pastelate, cu motive inspirate din natură.

Pășește pe un câmp de flori

Întâmpină oaspeții cu un covor simpatic, pentru a-i introduce încă de la primii pași în atmosfera primăvăratică din casă. O soluție la fel de inspirată poate fi amplasarea în living a unui covor pufos, țesut cu pricepere și decorat, desigur, cu un model floral în culori vii.


Servește masa într-un decor relaxant

O față de masă sau un set de suporturi pentru farfurie ce evocă primăvara vor transforma zona de servit masa într-un loc chiar mai primitor decât este deja. Astfel, te vei bucura de mâncăruri delicioase alături de cei dragi într-un decor vesel, ce îmbie la povești și voie bună.

Dă viață pereților

Un tablou ce evocă frumusețile naturii trezite la viață sparge monotonia pereților și înseninează decorul. Pentru un plus de lumină și stil, poți monta pe unul dintre pereți și o aplică realizată în stil romantic, cu finisaj patinat și abajur imprimat cu un model realizat din flori.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

Scroll To TopScroll To Top