Ce culori predomină la tine acasă? Răspunsuri de la voi

Pentru că ne place să vă cunoaștem preferințele în materie de design interior, confort și tot ce înseamnă spațiul perfect pentru voi, v-am întrebat pe Instagram ce culori predomină în amenajarea din casele voastre, iar răspunsurile nu au întârziat să apară.

Cele mai multe răspunsuri au fost culori care contribuie la crearea unui decor deschis și luminos, precum alb, bej, crem, ivory și gri. Având în vedere toate caracteristicile acestor culori și versatilitatea de care dau dovadă, ele sunt opțiuni ideale pentru a crea un spațiu unde poți combina cu ușurință diverse nuanțe, forme și texturi, pentru un mediu exact pe gustul tău.

Dacă te pasionează culorile neutre, poți citi aici articolul nostru despre cum le poți include în orice încăpere din casa ta sau cum poți construi un decor pornind de la acestea.

 

Bineînțeles, printre răspunsurile primite s-a numărat și culoarea maro. Nuanțele de maro, indiferent de intensitatea acestora sau modalitatea în care sunt folosite, reușesc să amenajeze un spațiu care emană căldură și confort. Așadar, nu e de mirare că această opțiune se numără printre favoritele voastre.

Cu ocazia întrebării pe care v-am adresat-o, am descoprit că, în amenajările unora dintre voi predomină negrul și diverse nuanțe de albastru. Alegeri cum nu se poate mai bune, având în vedere faptul că negrul este de o eleganță incontestabilă, iar albastrul clasic este culoarea anului 2020.

 

Culorile au un impact major asupra stării noastre de bine și sunt elemente importnte de care trebuie să ținem cont în amenajări. Te sfătuim să-ți alegi preferatele pentru a te simți perfect în decorul de acasă.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)