Confortul întâlnește pasiunea: Creează experiența perfectă pentru a urmări EURO de acasă

Indiferent dacă ești un fan devotat care nu ratează niciun meci sau un spectator ocazional care apreciază însă experiența unei competiții majore, confortul trebuie să fie neapărat pe primul plan. Prin urmare, ți-am pregătit câteva idei care să te ajute să aduci relaxarea și pasiunea împreună și să transformi experiența meciurilor de la Campionatul European într-una de neuitat.

Sumar


O canapea sau un fotoliu cu recliner asigură cadrul perfect de relaxare

Canapelele și fotoliile cu recliner reprezintă apogeul confortului, aducând o serie de avantaje care transformă orice spațiu într-un adevărat sanctuar al relaxării. Unul dintre principalele beneficii oferite de canapelele și fotoliile cu recliner este caracterul ergonomic al acestora, oferind posibilitatea de reglare a poziției spatelui și a picioarelor. Așadar, acestea se adaptează perfect nevoilor tale.

Un alt avantaj esențial este oferit de funcționalitatea lor. O bună parte dintre canapelele și fotoliile cu reclinere sunt disponibile cu multiple funcționalități sau chiar spații dedicate pentru snacksuri și băuturi, astfel încât să le ai mereu la îndemână. Prin urmare, investiția într-o canapea sau un fotoliu cu recliner este, fără îndoială, o alegere perfectă pentru oricine dorește să îmbine stilul cu funcționalitatea, asigurându-și astfel momente de relaxare desăvârșită în fiecare zi.

Iată ce opțiuni ai dacă-ți dorești să integrezi un recliner în livingul tău:

Canapelele cu recliner - apogeul confortului acasă

În cazul în care vrei să urmărești Campionatul European de Fotbal alături de cei dragi, o canapea cu recliner este alegerea perfectă. Fie că alegi o canapea cu recliner manual sau una cu acționare electrică, aceasta te va ajuta să îți găsești cu ușurință poziția ideală pentru a urmări meciurile de fotbal, bucurându-te de tot confortul. Bonus tip: În funcție de modelul pe care îl alegi, locul din mijlocul acesteia poate servi, așa cum îți spuneam anterior, drept suport pentru pahare, sticle sau gustări. 

Fotoliile cu recliner -  oaza de relaxare din casa ta 

În cazul în care spațiul din livingul tău nu este foarte generos, poți opta oricând pentru un fotoliu cu recliner. Un fotoliu este perfect pentru a te bucura de meci în cel mai confortabil mod posibil. La fel ca în cazul canapelelor, acesta poate beneficia de recliner cu acționare manuală ori electrică, fiind totodată o piesă de mobilier extrem de versatilă. 

Colțarele cu recliner - confortul la superlativ 

Dacă ești adeptul meciurilor văzute alături de un grup mai mare de prieteni și beneficiezi de un spațiu generos în living, atunci un colțar cu recliner este alegerea ideală pentru a vă bucura cu toții de momente de relaxare. Acesta poate beneficia, în funcție de model, de până la 3 locuri cu recliner. Singura problemă: odată ce au descoperit confortul pe care acestea îl oferă, niciunul dintre prietenii tăi nu își va dori să vadă meciul de pe unul dintre locurile clasice, fără recliner. Dar, dacă tot suntem la capitolul fotbal, avem și soluția: puteți face schimb de posturi la pauză, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.


Bonus: toate canapelele, fotoliile și colțarele cu recliner la preț întreg din colecția noastră beneficiază până aproape de finalul Campionatului European de 20% reducere sub formă de voucher!

Asigură-te că ai la îndemână accesoriile potrivite pentru băuturi

În final, dacă îți dorești să completezi acest cadru perfect cu o băutură răcoritoare, noi îți recomandăm și câteva accesorii pentru bar care să te ajute să te bucuri de experiența Campionatului European chiar de la tine de acasă. 

Un shaker pentru cocktailuri 

Dacă ești fanul gusturilor îndrăznețe, cu siguranță experiența vizionării EURO de acasă va fi specială grație unui shaker care să te ajute în prepararea celor mai delicioase băuturi. Astfel, nu îți mai rămâne decât să te așezi confortabil pe canapea sau fotoliu cu băutura preferată în mână sau în spațiul din consolă dedicat acesteia. Sau, dacă alegi să vizionezi meciurile cu prietenii, să îi impresionezi cu skill-urile tale de barman. 

Nu uita de gheață pentru băuturi 

Atunci când scorul este strâns și spiritele se încing, puțină gheață în băutură va fi cu siguranță  de ajutor. În acest sens, o tavă pentru gheață este imperios necesară în această perioadă pentru a avea mereu câteva cuburi la îndemână. De asemenea, dacă vrei să încerci băuturi mai sofisticate, nu strică să ai în casă și un zdrobitor de gheață. 

Un extra touch dacă vrei să ai o experiență premium 

În cazul în care ești fanul băuturilor mai sofisticate, poate chiar neobișnuite pentru un meci de fotbal, noi îți oferim și variante extra. De exemplu, poți opta oricând pentru un încălzitor de pahar dacă ești fan brandy ori cognac. Iar dacă vrei să ai totul aproape, iar spațiul dedicat al canapelei nu îți ajunge, poți alege oricând un gheridon. 

În final, cu piesele de mobilier create special pentru maximum de confort și cu accesoriile potrivite la îndemână, nu mai rămâne decât să te bucuri de experiența unor meciuri de fotbal, sperăm, cât mai spectaculoase, indiferent dacă alegi să le privești singur, alături de prieteni sau de cei dragi.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)