#PROIECTELEMOBEXPERT - TESA BOUTIQUE HOTEL

TESA BOUTIQUE HOTEL

Ne bucurăm că am făcut parte dintr-un proiect cu personalitate, situat într-o zonă încărcată de istorie, care vorbește despre familie ,eleganță și intimitate!” - Andra Burac, Manager Mobilier și Bucătării & Alina Odociuc, Asistent manager Decorațiuni.

Continuăm seria proiectelor Mobexpert cu amenajarea Tesa Boutique Hotel, aflat la poalele Cetății Neamțului, într-o zonă turistică de poveste. Întreaga idee a proiectului a luat naștere din dorința de a dezvolta o afacere în familie. Proiectul a fost realizat de colegii noștri din cadrul Mobexpert Suceava, care au înțeles că un business dezvoltat alături de cei dragi merită amenajat într-o notă care să inspire o atmosferă caldă și liniștită.

procesul de amenajare

Proiectul a presupus mobilarea și decorarea celor două etaje ale proprietății cu o amprentă la sol de aproximativ 200 mp, în conformitate cu nevoile și așteptările beneficiarilor. Acesta s-a desfășurat pe parcursul a șase luni, perioadă în care colegii noștri au realizat măsurători și au stabilit împreună cu proprietarii modul în care hotelul urmează să fie amenajat, de la piesele de mobilier alese și până la elementele utilizate pentru decorarea spațiului.

finalizare proiect

În final, colegii noștri au decis, împreună cu proprietarii, să utilizeze mobilier din gama Jazz, care să le transmită tuturor celor care trec pragul hotelului sentimentul de acasă. Totodată, au fost utilizate și piese de mobilier din colecțiile Welton și Mervine, care să accentueze confortul și aspectul primitor al proprietății. Întreg proiectul a fost completat cu decorațiuni din colecția Mobexpert: tablouri, veioze, aranjamente florale și decorațiuni de perete, care au reușit să aducă o pată de culoare în cadrul amenajării. 

PROIECT

Tesa Boutique Hotel

LOCALIZARE

Târgu Neamț, Neamț, România

FINALIZAREA LUCRĂRILOR

6 luni

ECHIPĂ

Andra Burac, Manager Mobilier și Bucătării; Alina Odociuc, Asistent manager Decorațiuni

COLECŢII

Jazz, Mervine,Weltone

FOTOGRAFII

Tesa Hotel Boutique - foto.vladilaș.ro

 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert

Descoperă produsele folosite în acest proiect