#PROIECTELEMOBEXPERT - PALATUL BRUKENTHAL

PALATUL BRUKENTHAL

Palatul Brukenthal din Avrig este clădirea dominantă a reședinței de vară a baronului Samuel von Brukenthal, un loc mirific și plin de istorie care odinioară era considerat Edenul Transilvaniei.

Credem cu tărie că piesele de mobilier realizate cu bun gust se potrivesc oricărui context, indiferent de vremuri. Din acest motiv, suntem bucuroși că am avut posibilitatea de a deveni parte din istoria faimosului Palat Brukenthal din Avrig.

procesul de amenajare

Proiectul de amenajare a constat în mobilarea parțială a unor camere și băi din cadrul reședinței, urmărind îndeaproape păstrarea stilului baroc pentru care Edenul Transilvaniei este recunoscut. Piesele de mobilier alese pentru a se integra în atmosfera camerelor au fost selectate din gamele Louis Philippe, Vence și Kinsley. De asemenea, pentru a păstra funcționalitatea dormitoarelor, dar și exuberanța stilului baroc, au fost adăugate fotolii accent din gamele Wade și England.

finalizare proiect

În final, întreaga amenajare a fost completată de elemente de decor precum tapet, corpuri de iluminat și oglinzi, perfect integrate în raport cu piesele de mobilier. Modul în care colegii noștri din cadrul magazinului Mobexpert Sibiu au mobilat spațiul reușește să redea cu exactitate stilul predominant al palatului, motiv pentru care îi felicităm pentru efortul depus în realizarea acestui proiect. De asemenea, vă invităm să vă cazați în cadrul palatului pentru a regăsi piesele noastre de mobilier și a trăi experiența autentică pe care Edenul Transilvaniei o oferă.

PROIECT

Palatul Brukenthal

LOCALIZARE

Avrig, Sibiu, România

COLECŢII

Louis Philippe, Vence, Kinsley, Wade, England.

 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert

Descoperă produsele folosite în acest proiect