#PROIECTELEMOBEXPERT - IVORY RESIDENCE

IVORY RESIDENCE

Transformarea unui spațiu gol într-o reală definiție a termenului de „acasă” este întotdeauna o muncă pe care colegii noștri o realizează cu mult drag. La fel s-a întâmplat și în cazul amenajării apartamentelor din cadrul Ivory Residence, un complex rezidențial care pune accent pe inovație și calitate.

procesul de amenajare

În cadrul acestui proiect au fost amenajate mai multe apartamente de două și trei camere, dar și apartamente de tip studio, într-un stil care să completeze nevoile beneficiarilor. Astfel, s-au ales predominant piese de mobilier din game ca Norway și Hillary, care au fost însoțite de elemente pentru decor precum tablourile și oglinzile ce oferă o notă primitoare fiecărei încăperi.

Mai exact, apartamentele de tip studio au fost amenajate în mare parte cu piese de mobilier din colecția Norway. Cu aspect în stil scandinav, piesele de mobilier din această gamă se încadrează perfect în spațiu, fiind o alegere ideală și din punct de vedere estetic. În ceea ce privește apartamentele de două și trei camere, acestea au fost mobilate predominant cu piese din gama Hillary, elegante și minimaliste, perfecte pentru un cămin primitor.

finalizare proiect

Rezultatul final: apartamente complet amenajate care reușesc cu biro să transmită sentimentul de „acasă” prin îmbinarea perfectă a elementelor minimaliste cu conceptul inovativ al proprietarilor.

PROIECT

Ivory Residence

LOCALIZARE

Pipera, București, România

ECHIPĂ

Alexandru Iftime - Director Vânzări

COLECŢII

Norway, Hillary

 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert

Descoperă produsele folosite în acest proiect