#PROIECTELEMOBEXPERT - iResidence

iResidence

Simplitatea poate fi la rândul ei foarte complexă, iar acesta a fost unul dintre aspectele punctate de colegii noștri în momentul în care s-au ocupat de realizarea proiectului din cadrul iResidence. Mai mult decât atât, aceștia au urmărit să creeze o armonie între clasic și modern, utilizând materiale contrastante.

procesul de amenajare

În amenajarea acestui apartament, fiecare detaliu a fost atent gândit cu scopul de a crea un echilibru perfect între frumusețe și funcționalitate, între lux și simplitate. Apartamentul prezentat este un spațiu în care s-a dorit oferirea unui sentiment de conectare cu natura, dar în același timp care să încânte prin rafinament și confort, aspect punctat prin piesele de mobilier selectate.

Zona de zi a apartamentului a fost amenajată astfel încât să răspundă așteptărilor unei familii moderne care are nevoie de spațiu, motiv pentru care colegii noștri au optat pentru o canapea din gama Mezzaluna. De asemenea, dormitorul marca Mobexpert a fost amenajat într-un stil modern, cu linii drepte, unde nuanțele reci s-au întrepătruns cu detaliile calde oferite de iluminat și finisajele de lemn ale mobilierului.

finalizare proiect

Rezultatul final al acestei amenajări oferă mediul perfect în care viața contemporană îmbrățișează eleganța simplă, iar fiecare zi devine o experiență de neuitat într-un decor care emană căldură și stil.

PROIECT

iResidence

LOCALIZARE

București, Pipera, România

ECHIPĂ

Alexandru Iftime, Daniela Dinu

COLECŢII

Jazz, Mezzaluna, Bergamo

REALIZAT ÎN COLABORARE CU

Select Design by Diana Șucu

 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert

Descoperă produsele folosite în acest proiect