#PROIECTELEMOBEXPERT - IDEAL RESIDENCE

IDEAL RESIDENCE

Continuăm seria proiectelor Mobexpert cu amenajarea a trei apartamente din cadrul unui complex de locuințe dezvoltat de Ideal Residence. În cadrul acestui proiect au fost amenajate două apartamente de două camere și un apartament de tip penthouse, fiecare dintre acestea într-un stil unic.

procesul de amenajare

Primul apartament din cadrul proiectului a fost amenajat într-o notă inedită în care simplitatea, liniaritatea și funcționalitatea au fost elementele cheie. Obiectele de mobilier din sticlă, precum măsuța de cafea sau masa de dining oferă o eleganță aparte întregii amenajări și pun în valoare complexitatea proiectului. Au fost alese piese de mobilier cu unghiuri drepte, iar touch-ul final a fost dat prin placarea cu riflaje a pereților fiecărei camere din cadrul apartamentului.

Cel de-al doilea apartament a fost amenajat în stil contemporan, presărat cu piese de influență nordică. De asemenea, pentru un plus de rafinament au fost selectate piese de mobilier cu accente aurii. Acestea se împletesc perfect cu textura galbenă de catifea a canapelei, elementul central al amenajării, oferind astfel vitalitate întregului spațiului.

Penthouse-ul din cadrul complexului rezidențial a fost amenajat pornind de la ideea de a crea un ambient primitor, jovial și plin de inspirație, fără a neglija latura funcțională. De la simplitatea liniilor până la eleganța materialelor și de la adăugarea detaliilor până la introducerea elementelor contrastante, amenajarea îmbină perfect funcționalitatea cu o estetică modernă pentru a crea un spațiu elegant. Cartea de vizită a apartamentului este reprezentată de zona de intrare, unde riflajul de culoare închisă, în contrast cu pardoseala în finisaj marmorat, creează un efect vizual spectaculos. Zonele de living și birou au fost amenajate într-o notă tinerească și veselă, iar stilul ales pentru dormitor a fost cel industrial. Structura metalică a noptierelor împreună cu structura de beton de pe perete sunt completate de culoarea naturală a lemnului, care încălzește atmosfera.

finalizare proiect

În final, întreg proiectul a fost realizat cu succes de colegii noștri pe care vrem să îi felicităm pe această cale pentru implicare.

PROIECT

Ideal Residence

LOCALIZARE

Drumul Taberei, București, România

ECHIPĂ

Alexandru Iftime - Director Vânzări, Daniela Dinu -Arhitect

COLECŢII

Wave, Ness

 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert

Descoperă produsele folosite în acest proiect