#PROIECTELEMOBEXPERT - FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ȘAH

FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE ȘAH

„Le mulțumim partenerilor noștri pentru susținere și pentru că au înțeles că șahul nu e doar o tablă de joc în alb-negru, ci o comunitate de oameni care văd viața în alb-negru, dar o transmit mai departe în culori și emoții!”

Federația Română de Șah urmărește comunicarea şahului ca element sportiv, educaţional și cultural, promovând astfel spiritul de armonie, corectitudine și toleranţă. Din acest motiv, suntem bucuroși că am avut posibilitatea de a o susține, în calitate de partener, prin intermediul unui proiect de amenajare realizat de colegii noștri din divizia Mobexpert Office.

procesul de amenajare

Amenajarea a fost realizată, în cea mai mare parte, cu mobilier din gama Core, produs în România, în fabricile Mobexpert. Proiectul a presupus mobilarea birourilor operaționale, dar și a biroului managerial, acestea fiind dotate cu dulapuri joase și înalte, dar și cu etajere pentru un plus de spațiu. De asemenea, biroul managerial cuprinde un fotoliu din piele naturală, iar zona de discuții a fost amenajată cu o masă rotundă și scaune operaționale, ergonomice. În zona de așteptare au fost plasate fotolii din stofă și o măsuță de cafea care să accentueze designul primitor al Federației.

finalizare proiect

Modul în care colegii noștri au mobilat spațiul urmărește să îndeplinească criteriile unui design corect din punct de vedere estetic, spațial și funcțional care să respecte, în egală măsură, nevoile și cerințele beneficiarului.

PROIECT

Federația Română de Șah

LOCALIZARE

București, România

COLECŢII

Core

 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert

Descoperă produsele folosite în acest proiect