Romanian Design Week 2021 x Carolin Ivănescu

Cel mai amplu festival de design și creativitate, Romanian Design Week, aduce în prim plan o nouă ediție dedicată sectoarelor creative și pasionaților de design. Festivalul reunește în programul său organizații, designeri, evenimente și inițiative cu un scop comun: importanța și contribuția pe care industriile creative le au în societate.

Carolin Ivănescu, coordonatorul departamentului de Design din cadrul Mobexpert, este parte activă în realizarea acestui proiect. Colegul nostru este membru în boardul creativ pentru secțiunea Product Design. Expozițiile se concentrează pe designul de produs, design industrial, mobilier, grafică, modă și arhitectură. Acestea ilustrează proiecte și idei ale participanților, care se remarcă prin creativitate și care generează schimbare prin inovație.

Ne bucurăm să sprijinim un festival cu și despre oameni și creativitate! Până pe 13 iunie, în vitrina magazinului Mobexpert Băneasa, pot fi văzute câteva exemple de obiecte de design realizate de creatorii români.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)