#OameniiMobexpert - Marius: „Mă inspiră toți oamenii care iubesc ceea ce fac”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colegul nostru, Marius Taranovschi, Manager Vânzări Directe Mobexpert Iași.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Marius, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Sunt o persoană disciplinată, sociabilă, perfecționistă și organizată. Înainte de a lucra în cadrul companiei Mobexpert am făcut sport de performanță, mai exact handbal, activând la echipele LPS Brăila și CSU Galați.

Povestește-ne mai multe despre traseul tău profesional.

Activez în cadrul companiei Mobexpert încă din luna septembrie a anului 2016, inițial fiind angajat pe postul de consultant vânzări office, ulterior consultant vânzări outdoor, ca în final să ajung manager în cadrul departamentului de vânzări directe și outdoor.

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

Fiecare zi este o nouă provocare, zilnic întâmpin situații neprevăzute și învăț lucruri noi ceea ce mă bucură pentru că simt că nu mă plafonez și prin tot ceea ce fac evoluez. Acord o atenție sporită fiecărei solicitări venite din partea clienților, caut sa aduc noi clienți în permanență și mă asigur că fiecare comandă preluată va fi dusă până la final conform așteptărilor acestora.

Care sunt principalele ingrediente pentru o experiență plăcută într-un magazin Mobexpert?

Consider că pentru a avea o experiență plăcută în cadrul Mobexpert trebuie să întâmpinăm clienții mereu cu un zâmbet, să-i ascultăm, să le oferim soluții și siguranța că le vom satisface toate nevoile în ceea ce privește amenajarea spațiului de care dispun.

Ce aspecte ale jobului îți plac cel mai mult și îți aduc cea mai mare satisfacție?

Faptul că am reușit să mă autodepășesc, să evoluez și să promovez mi-a adus o mare satisfacție. De asemenea, sunt foarte mulțumit atunci când reușesc să aduc zâmbete și mulțumire clientilor care ne calcă pragul.

Care este un proiect de care ești mândru?

De-a lungul timpului au fost mai multe proiecte la care am participat, însă proiectul de care sunt mândru este cel de anul trecut, cu o valoare de 850.000 lei. Atunci am amenajat o întreaga clădire de birouri, având 4 etaje, acesta fiind și cel mai mare proiect în care am fost implicat. Pentru acesta s-au achiziționat produse office executate de fabricile Mobexpert, proiectul fiind desfășurat pe o perioada de o lună, 5 zile fiind necesare doar pentru montarea și amenajarea mobilierului. Sunt foarte recunoscător pentru că am beneficiat de sprijinul tuturor, atât al fabricilor, cât și al echipei din care fac parte.

Ce calități te ajută să ai succes în acest domeniu?

Atunci când ești serios, implicat, îți asumi îndatoririle zilnice, ești la dispoziția clienților, dar mai ales îți place ceea ce faci, cu siguranță vei avea succes în domeniul în care activezi. Consider că acestea sunt parte din calitățile pe care trebuie să le îndeplinești pentru fi împlinit pe plan profesional.

Cine sunt oamenii, personajele care te inspiră?

În general, mă inspiră toți oamenii care iubesc ceea ce fac. Apreciez oamenii care se implică, care știu sa gestioneze și să rezolve orice provocare întâlnită, care comunică eficient și care îți sunt alături și te ghidează în orice situație.

Ce te-a determinat să rămâi alături de Mobexpert vreme de 8 ani?

Motivul principal pentru care am rămas alături de Mobexpert vreme de atâția ani este că iubesc ceea ce fac și am alături o echipă performantă pe care mă pot baza.

De ce ai recomanda unui prieten Mobexpert ca loc de muncă?

Aș recomanda unui prieten experiența Mobexpert pentru că aici are șansa de a se dezvolta, de a evolua și de a se autodepăși.

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Principalul sfat pe care îl pot da noii generații este să facă totul cu plăcere, să fie încrezători, motivați, disciplinați și deschiși oricărei provocări.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)