#OameniiMobexpert - Alina: „Îndrăznește să fii mai bun cu orice ocazie”

Alina Odociuc, Asistent Manager Departament Decorațiuni Mobexpert Suceava

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră Alina Odociuc, Asistent Manager Departament Decorațiuni la Mobexpert Suceava.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Alina, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Sunt o persoană pozitivă, energică și destul de curioasă. Înainte de Mobexpert am activat în domeniul comerțului. În anul 2008 am început să fac parte din echipa Mobexpert Suceava, o echipă frumoasă și unită, o familie!

Povestește-ne mai multe despre traseul tău profesional.

La început în Mobexpert am fost pe partea de casierie, am acceptat apoi provocarea de a activa în domeniul contabilității de gestiune. Pasul cel mai important a fost când am trecut pe partea de vânzări, consilier, apoi Asistent Manager raion Decorațiuni. Această decizie mi-a dat șansa să îmi dezvolt abilitățile, creativitatea și să mă implic cu pasiune pe partea de prezentare a produselor Mobexpert.

Cu ce este Mobexpert special pentru tine?

Mobexpert este cu adevărat special pentru mine, este a doua mea casă. Sunt îndrăgostită de produsele noastre și de cum prind viață în casele clienților noștri. Fiecare nevoie a unui client își poate găsi o rezolvare în magazinele Mobexpert prin diversitatea produselor.

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

Fac parte din raionul Decorațiuni al magazinului din Suceava și, prin urmare, fiecare zi este plină de provocări. Alături de colegii mei pe lângă partea de prezentare, etichetare, recepție și expunere a produselor, ne dedicăm 100% clienților noștri. Încercăm să găsim împreună, cele mai bune soluții pentru fiecare.

Care sunt principalele ingrediente pentru o experiență plăcută într-un magazin Mobexpert?

Cred că sunt foarte multe aspecte care fac vizita unui client în magazinul Mobexpert să fie cât mai plăcută. Pot spune că pornesc de la ambient, prezentare și varietate, dar cel mai important cred că îl reprezintă atitudinea, respectul și sinceritatea în relația cu clientul. O atitudine pozitivă va face mereu diferența!

După ce valori te ghidezi în activitatea ta?

Principalele valori după care mă ghidez sunt respectul, sinceritatea și pasiunea pentru frumos. Acestea vin la pachet cu toate cunoștințele și abilitățile acumulate în cadrul companiei, despre produse și servicii.

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în ultimul an?

Anul 2020 a fost un an cu adevărat provocator și imprevizibil pentru noi toți. Am învățat că împreună suntem mai buni și că avem nevoie să fim flexibili, să ne adaptăm mereu la ceea ce ne oferă viața. Trebuie să găsim soluții la orice provocare, să fim mereu pozitivi și încrezători în puterile noastre.

De ce ai recomanda unui prieten Mobexpert ca loc de muncă?

Mobexpert reprezintă un loc de muncă ce oferă stabilitate, un mediu frumos și plăcut în care te poți dezvolta profesional și personal. Aceste lucruri te ajută să poți recomanda cu încredere unui prieten să facă parte din echipă.

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Nu știu dacă neapărat pentru generația mai tânără este sfatul meu, cred că pentru noi toți un mare atuu ar fi, dacă am face mereu mai mult decât ne-am propus! Cred că dacă am ieși mai des din zona noastră de confort, putem ajunge la o versiune mai bună a noastră. Deci pentru fiecare din noi și, mai ales pentru cei mai tineri, un sfat bun ar fi: ÎNDRĂZNEȘTE să fii mai bun cu orice ocazie!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)