Mobexpert a primit trofeul Superbrands pentru a cincea oară consecutiv

În cadrul celei de-a zecea ediții a galei Superbrands, Mobexpert a primit pentru a cincea oară consecutiv trofeul Superbrands. Pe această cale, dorim să mulțumim comunității noastre și tuturor celor care apreciază și au încredere în brandul Mobexpert. Este o onoare să purtăm această distincție.

Sumar


Despre Superbrands

Superbrands este o organizație internațională, prezentă în 90 de țări de peste 27 de ani. În România, organizația este prezentă din 2005, iar de atunci dezvoltă programe dedicate pieței locale și culturii de branding. Totodată, aceasta a organizat până în prezent zece gale, în cadrul cărora brandurile cu performanțe excepționale au fost premiate.

În cea mai recentă gală, derulată sub sloganul „Superbrands The Braves”, au fost premiate pentru excelență în branding 25 de companii, una dintre acestea fiind Mobexpert.

Definiția unui Superbrand

Conform organizației, un Superbrand se bucură de o reputație excelentă în domeniul său de activitate și oferă clienților săi atât beneficii emoționale, cât și beneficii tangibile semnificative, pe care consumatorii le recunosc și le preferă.

Care este procesul de selecție?

În programul Superbrands 2021/2022 au fost luate în considerare, în primă fază, 1.857 de mărci internaționale și românești din 65 de domenii. Lista a fost evaluată ulterior pe baza a trei criterii: Calitate, Încredere și Diferențierea în piață. În a doua etapă, Consiliul Onorific al Superbrands a selectat 1.039 de mărci care au fost incluse în cercetarea de piață realizată în colaborare cu IPSOS.

În funcție de voturile unui eșantion de 1.500 de respondenți, din mediul urban, cu studii superioare au fost desemnate brandurile eligibile pentru distincția Superbrands.

Cu această ocazie, ne-am gândit să menționăm câteva lucruri mai puțin știute despre Mobexpert și proiecte care au fost implementate în ultimii ani:

  • Acum 20 de ani, la începutul activității de producție, Mobexpert putea să livreze doar 200 de scaune și 20 de canapele pe lună. În prezent, această performanță poate fi atinsă într-o oră.

  • Avem propriul departament de design, care culege constant feedback din partea clienților, pentru a putea oferi mereu cele mai bune soluții, în concordanță cu trendurile din domeniu.

  • Două treimi dintre produsele prezente în magazine sunt concepute de departamentul nostru de design și sunt produse în cele 8 fabrici din țară ale Grupului Mobexpert.

  • Peste 2.000 de produse Mobexpert disponibile pe mobexpert.ro pot fi văzute în 3D direct în casele clienților folosind tehnologia Augmented Reality.

  • În anul 2021 a fost lansat serviciul de Design Interior, prin intermediul căruia clienții pot beneficia de consultanță din partea unei echipe de designeri profesioniști pentru o amenajare completă: stil de amenajare, consultanță finisaje interioare, listă de produse, deplasare la locație pentru măsurători și simulare 3D - randare fotorealistă.

Nu în ultimul rând, vrem să profităm de această ocazie pentru a vă asigura că promisiunile făcute când am început povestea Mobexpert sunt perfect valabile și acum: să fim îndrăgostiți de meseria pe care ne-am ales-o, să oferim calitate la un preț corect și să cooptăm în echipă oameni de calitate. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Suntem cu toții diferiți. Din fericire.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)