Petrecere în aer liber. Cum să creezi atmosfera perfectă

Bucură-te de prezența prietenilor și de o atmosferă plină de voie bună acasă. O grădină amenajată confortabil și funcțional oferă cadrul perfect pentru distracție și relaxare pe întreaga durată a sezonului cald. Ți-am pregătit câteva idei pentru a scoate livingul în aer liber, amenajând un spațiu practic, vesel și plin de viață.

Sumar


Piese de mobilier pentru exterior

Cel mai important aspect de avut în vedere în amenajarea grădinii sau a terasei este mobilierul. În funcție de spațiu, poți opta pentru o masă cu scaune sau pentru o canapea special realizată pentru exterior, completată de o măsuță pentru cafea și taburete. Canapeaua creează un mediu relaxat, perfect pentru serile cu prietenii.

Umbrelele, marchizele sau pavilioanele reprezintă soluțiile perfecte pentru a vă proteja de soare sau ploaie. Astfel, momentele de voie bună nu vor fi condiționate de vreme.

Petreceri în aer liber cu personalitate

Odată creată baza amenajării, este timpul pentru decor. Piesele decorative reprezintă o modalitate simplă prin care poți completa orice amenajare. Alege-le astfel încât să accentuezi caracterul estival al petrecerilor în aer liber și atmosfera plăcută și relaxantă.

Invită culorile la petrecere

Culorile sunt nelipsite de la petreceri. Dau energie și creează un decor plin de viață. Ai o paletă largă de opțiuni prin care poți crea o tematică deosebită. De la perne pentru exterior, care îi adaugă grădinii un plus de confort, până la veselă colorată, fețe de masă sau suporturi pentru ghivece cu plante în floare.


Meniul perfect pentru petrecere

Cum nicio petrecere nu este completă fără o gustare și fără băuturi reci, nu uita de grătar sau de o ladă frigorifică, evitând astfel drumurile până la frigider. Sunt soluții practice și durabile, ce pot rezolva de fiecare dată problema meniului.


Îți dorim un sezon cald plin de voie bună și relaxare în aer liber!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)