Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

Mobilier împletit pentru interior

Recomandări și Instrucțiuni de folosire

Sumar

Fiecare piesă de mobilier din fibre naturale din colecţia Mobexpert este produsă din materiale atent selectate care sunt împletite manual pe rame rezistente. Fiecare piesă este artizanată cu pasiune, pricepere, precizie și atenție la detalii.

Recomandări şi instrucţiuni de folosire pentru Mobilier cu împletitură din ratan

  • Piesele cu împletitură din ratan sunt destinate pentru folosință indoor normală sau pentru terasa acoperită.
  • Evită expunerea prelungită la lumina soarelui și la sursele de încălzire/de AC pentru a preveni decolorarea prematură și/sau uscarea excesivă a fibrelor de ratan.
  • Aspiră sau periază ușor praful în fiecare săptămână.
  • Curăţă şi şterge cu o cârpă moale. Nu folosi detergenți sau alte materiale abrazive pentru a curăța orice zonă împletită.
  • Dacă se varsă lichide sau se agață împletitura, nu desfira. Taie cu foarfecele colțul ieșit în relief și aplică lipici transparent pentru a securiza zona.
  • Îţi recomandăm să cureţi chimic, în centre specializate, husele pernelor, nu la maşina de spălat.

Recomandări şi instrucţiuni de folosire pentru Mobilierul din bambus

  • Ca orice produs natural, bambusul va lucra în timp şi este posibil să crape, chiar dacă el este tratat şi uscat natural. Pentru a evita aceste neplăceri, este necesară păstrarea unei umidităţi medii în camera în care se află. Astfel, fibra îşi va păstra elasticitatea. Aceasta nu este garanţia absolută a absenţei totale a crăpăturilor ce pot apărea în timp, dar ajută la întârzierea acestui proces natural.
  • Fiecare pernă de şezut are husa detaşabilă şi astfel poate fi scoasă cu ușurinţă pentru a fi curăţată. Recomandăm curăţarea chimică, în centre specializate.

Durata medie de utilizare a mobilierului împletit de interior este de 3 ani, dacă au fost respectate condițiile de transport, manipulare, depozitare și exploatare.

Sumar

Comenzi și Suport

+4031 630.53.33

Program Suport

Luni - Vineri:

Sâmbătă:

09:00 - 18:00

09:00 - 14:00

Adresa de Corespondență

Retail Concept & Design SRL

Șos. Fabrica de Glucoză 21
Sector 2, 020331 - București
Tel.: +40 21-242.1040

Scroll To TopScroll To Top