Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

Canapele, fotolii și alte piese tapiţate

Recomandări și Instrucțiuni de folosire

De canapeaua ta te leagă minunate dimineţi şi seri din trecut. Şi pentru că ştim că aştepţi cu nerăbdare alte astfel de momente din viitor, iată câteva reguli de utilizare care te vor ajuta să lungeşti viaţa canapelei tale:

  • Dacă decizi să transporţi personal produsul din magazin la reşedinţă, pentru a evita eventualele deteriorări pe durata transportului, picioarele trebuie montate doar la destinaţia finală. Iată succesiunea etapelor: canapeaua trebuie ridicată în poziţie verticală, abia apoi se montează picioarele; după montaj, canapeaua se aşează în poziţia şi pe locul pe care ai decis să o instalezi.
  • Înainte de prima folosire a unei canapele extensibile, nu uita să tai legăturile care blochează extensia pe durata transportului. Pentru a utiliza extensia, se îndepărtează pernele şezutului şi se trage către exterior sistemul de extensie.
  • Pentru a păstra fermitatea şi forma structurii, este esenţial să nu sari pe canapea sau fotoliu, să nu te aşezi pe spătar sau pe braţe. Presiunea exercitată pe componente care nu sunt destinate şederii poate provoca deteriorări; de asemenea, dacă este vorba de canapele şi fotolii cu sistem de extensie/recliner, la presiune improprie, ca de exemplu sărituri, mecanismele se pot deteriora.
  • Nu lăsa copiii să se joace cu mecanismul de extensie/recliner şi nu sării pe acesta. Strânge lenjeria de pat înainte de a strânge extensia. Evită să te aşezi pe marginea extensiei pentru că există pericolul ca aceasta să se îndoaie.
  • Extensia este recomandată pentru folosirea ocazională.
  • Evită mutarea canapelelor şi a fotoliilor prin împingere sau tragere. Când le muţi, ele trebuie ridicate de la bază. Niciodată nu tragi de pernele moi ale canapelei pentru a o muta din loc.
  • În primele 3 luni de utilizare, spuma poliuretanică folosită la umplerea pernelor pentru canapele se va tasa treptat şi uşor. Este o etapă firească de reaşezare a structurii. După această perioadă, va ajunge la forma finală şi se va stabiliza complet. Drept urmare, apariţia unor cute ale tapiţeriei este normală. În ceea ce priveşte buretele, acesta se poate tasa în timpul transportului. De aceea, este necesară o modelare a umpluturii din perne prin baterea uşoară a acestora.
  • Tasarea umpluturilor (poliuretan, latex, altele) şi întinderea pielii sau a stofei, precum şi mătuirea sau - după caz - lustruirea produselor de-a lungul timpului sunt o urmare a uzurii într-o utilizare normală. În consecinţă, nu sunt considerate defecte.
  • Nu folosi solvenţi pentru curăţarea părţii metalice a mecanismului; ştergerea cu o cârpă curată este suficientă.

Durata medie de utilizare a produselor din categoria canapele, fotolii din material textil, inclusiv imitație de piele este de 5 ani, iar a celor din piele naturală este de 7 ani, dacă au fost respectate condițiile de transport, manipulare, depozitare și exploatare.

Comenzi și Suport

+4031 630.53.33

Program Suport

Luni - Vineri:

Sâmbătă:

09:00 - 18:00

09:00 - 14:00

Adresa de Corespondență

Retail Concept & Design SRL

Șos. Fabrica de Glucoză 21
Sector 2, 020331 - București
Tel.: +40 21-242.1040

Scroll To TopScroll To Top