MOBILIER INTERIOR

Bucătării profesionale complet echipate, mobilier modern pentru baruri și cafenele, saltele confortabile pentru camere de hotel.

BUCĂTĂRII PROFESIONALE

Gătitul se naște din pasiune și devine o experiență, cu timpul. Mobilierul Offcar pentru bucătăriile profesionale este conceput în așa fel încât să respecte anumite standarde de calitate și cât mai multe funcționalități. Bucătăria profesională Stile 700 Offcar se regăsește în bucătăriile restaurantelor cu 3 stele Michelin.

Bucătăria profesională Stile 700 Offcar are 2 caracteristici importante: modularitatea și siguranța la punctul de lucru, conform standardelor de calitate ISO.

Dintr-o bucătărie profesională nu pot să lipsească facilități de bază precum: Preparare caldă și rece, Ventilație, Depozitare, Încălzire, Spălare.

MOBILIER BAR/CAFENEA

Garantăm clienților noștri funcționalitatea pieselor de mobilier și design-ul de calitate superioară. Gama de mobilier Trinidad poate fi realizată la comandă, având la bază exigențele de design și utilitate ale clienților noștri în funcție de domeniul lor de activitate.
Mobilierul de bar Trinidad este compus din structură în inox și aluminiu, panouri frontale din lemn laminat, blatul de lucru din marmură sintetică. Gama Trinidad are câteva caracteristici, precum modularitatea, flexibilitatea, personalizarea, adaptându-se domeniilor de activitate precum: patiserii, cofetării, baruri, cafenele.

Un modul de bar revoluționar, simplu și elegant, pentru exterior, ce se poate adapta foarte bine și în interior și care se potrivește pentru o serie nenumărată de evenimente. Baraonda Myyour prezintă o structură modulară gândită pentru uz profesional, dar suficient de flexibilă pentru a fi modificată cu diferite ocazii, de la cele mai simple până la cele complexe. Mobilierul este realizat din polyeasy, o polipropilenă specială brevetată de către Myyour, fiind foarte ușor de curățat și întreținut. Baraonda Myyour se potrivește spațiilor precum: baruri de interior sau exterior (ex. bar pe plajă, cluburi in aer liber), cafenele, terase.

SALTELE

O călătorie frumoasă, peisaje deosebite și un pat confortabil, toate transformă o vacanță obișnuită într-o vacanță perfectă. Într-un hotel sau într-o pensiune, unde confortul oaspeților este pe primul loc, se vor găsi întotdeauna paturi comode cu saltele confortabile.

Somnul liniștit și odihnitor este ceea ce își dorește orice oaspete care pășește într-un hotel sau într-o pensiune. Fie că vine pentru un weekend, fie că alege un sejur, aspectul camerei și confortul patului sunt elemente pe care oaspeții le iau în considerare atunci când evaluează timpul petrecut la hotel sau pensiune.

Mobexpert Horeca - Saltea BEDTIME: Essential
BEDTIME: Essential
Mobexpert Horeca - Saltea BEDTIME: Relaxation
BEDTIME: Relaxation
Mobexpert Horeca - Saltea Bedtime: Classic Night
BEDTIME: Classic Night
Mobexpert Horeca - Saltea BEDTIME: Ortoline
BEDTIME:  Ortoline
Mobexpert Horeca - Saltea Serta: Elite Plus
SERTA: Elite Plus
Mobexpert Horeca - Saltea SERTA: Gold Deluxe
SERTA: Gold Deluxe
Mobexpert Horeca - Saltea Serta: Lux Harem
SERTA: Lux Harem
Mobexpert Horeca - Saltea Serta: Diamond
SERTA: Diamond
Mobexpert Horeca - Saltea SERTA: Switzerland
SERTA: Switzerland

Descoperă colecțiile

Îți înțelegem nevoile și exigențele și vrem să venim în întâmpinarea acestora cu soluții personalizate. Te invităm să ne lași datele tale de contact, iar unul dintre experții noștri îți va prezenta oferta și te va ajuta să alegi produsele potrivite.

Proiect - Hotel Internațional Iași - Mobexpert Horeca
Proiect - Arlington Boutique Hotel - Mobexpert Horeca
Proiect - Balvanyos Resort - Mobexpert Horeca
Proiect - Docenților Residence - Mobexpert Horeca
Proiect - Hotel Dorna - Mobexpert Horeca
Proiect - Hadar Chalet - Mobexpert Horeca
Proiect - Musset Lounge & Beach - Mobexpert Horeca
Proiect - Terasă restaurant Quattro Stagioni - Mobexpert Horeca

Solicită o ofertă personalizată

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Horeca

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Mobilier, Decorațiuni

Reduceri Oferte

Mobilier Birou

Copyright 2018 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.