Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

Hello, Beauty! Noua Colecție de Mobilier și Decorațiuni

Te invităm să descoperi noua colecție Hello, Beauty de la Mobexpert! Explorează o gamă largă de noutăți atât online, pe www.mobexpert.ro, cât și în magazinele noastre. Credem că schimbările în amenajarea de acasă sunt mereu binevenite, iar colecțiile noi de canapele, mobilier și decorațiuni sunt prilejul perfect pentru acest lucru.

Mai jos îți prezentăm categoriile de noutăți, în speranța că vei găsi ceva pe placul tău. Spor la cumpărături!

Sumar


Canapele, Colțare și Fotolii

Îți dorești să schimbi canapeaua din living? Acum poți alege din mai multe modele noi. Ai la dispoziție numeroase produse, în funcție de stilul pe care îl preferi. Te așteptăm să-ți alegi preferatele cu o gamă unde diversitatea își spune cuvântul și cuprinde atât modele minimaliste, realizate în linii simple, cât și modele clasice, elegante.

Amenajarea din living este creată în jurul canapelei și, atunci când vrei să o alegi pe cea potrivită pentru tine, trebuie să acorzi o atenție deosebită acestei activități. Prin alegerea canapelei, spațiul capătă personalitate și, pe această cale, contribuie la crearea mediului perfect pentru relaxare, construindu-ți, astfel, propriul colț de rai. Ne place s-o numim vedeta livingului și să evidențiem, cu ocazia noutăților, modelele sofisticate, cu detalii care subliniază modul laborios în care au fost realizate. Totodată, vei găsi modele realizate în România, care vor lua parte cu multă unicitate la amenajarea livingului perfect pentru tine.Sperăm să te surprindem cu modele de canapele, colțare și fotolii de diverse dimensiuni, astfel încât pot fi completate atât locuințele mai spațioase, cât și apartamentele sau garsonierele.

Din punct de vedere cromatic, te poți delecta cu nuanțe neutre sau vibrante, cu garanția că alegerea pe care o faci va aduce casei tale un plus de personalitate. Stofă și piele, fixe sau extensibile, cu două sau trei locuri, cu sau fără recliner – calitatea este aceeași, indiferent de caracteristicile pentru care optezi.

Mobilier pentru Dormitor

Materialele rafinate vor conferi un aer elegant dormitorului tău, contribuind cu un plus de stil la amenajarea acestuia. Element central al dormitorului, patul, va îmbina cu succes estetica și funcționalitatea.În colecția Hello, Beauty, estetica și funcționalitatea se întâlnesc și îți pun la dispoziție mai multe piese, de unde tu le poți alege pe cele potrivite pentru tine și casa ta.

În categoria Mobilier pentru Dormitor vei găsi toate piesele de care ai nevoie pentru conturarea unui dormitor elegant și confortabil.


Mobilier pentru Living

Profită de noua colecție de la Mobexpert și răsfață-te cu mobilierul pe care îl dorești pentru livingul tău!

Chiar dacă nu ai în plan reamenajarea livingului, măsuțele pentru cafea , etajerele și consolele sunt o modalitate bună de a face mici completări în încăpere.


Mobilier pentru Dining

Locul de luat masa nu a fost niciodată mai stilat! Descoperă toate piesele de mobilier care îți stau la dispoziție pentru a transforma orice zonă banală într-un cadru de vis, ieșit din comun!

Multitudinea de materiale și designuri te asigură că vei găsi ceva potrivit pentru casa ta. De la piese simple, minimaliste, până la modele cât mai spectaculoase – toate sunt disponibile pe www.mobexpert.ro.

Fii pe fază pe www.mobexpert.ro – bucură-te de noutăți, găsește-ți preferatele și amenajează-ți spațiul cu mult stil!

Ghid de întreținere pentru produse tapițate

Ne-am gândit să creăm un ghid de întreținere pentru toate produsele tapițate.

Mai jos poți vedea câteva dintre cele mai importante reguli legate de întreținerea produselor tapițate, însă vei găsi un ghid complet în link-ul de mai jos –

  • Aspiră periodic pentru a înlătura praful. Dacă nu e înlăturat periodic, deși nu se vede ca pe topul unei mese, praful poate murdări tapițeria și îi va da un aspect neplăcut. Recomandăm aspirarea săptămânală cu o perie specială pentru tapițerii.
  • Contactează un specialist în curățare ori de câte ori produsul prezintă semne sporite de murdărire.
  • Acționarea rapidă este esențială pentru a preveni deteriorările permanente. Poţi evita permanentizarea petelor apărute în urma vărsării unor lichide dacă iei imediat măsuri pentru a absorbi substanțele vărsate.

Dacă vrei să afli mai multe metode prin care poți avea grijă de produsele tapițate, te invităm să citești ghidul nostru de întreținere și utilizare -> https://mobexpert.ro/pages/ghid-de-intretinere-si-utilizare.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

Scroll To TopScroll To Top