ULTIMELE 2 ZILE de Reduceri la toată colecția Fabricat în România

Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

Cum să-ți petreci vacanța de vară acasă

Planurile pentru acest an ne-au fost date tuturor peste cap, însă cu puțină creativitate putem recrea atmosfera de #concediu chiar la noi acasă. ⛱️

Am scris acest articol pentru a-ți sări în ajutor cu câteva idei care sperăm să te inspire cu privire la vacanța de vară de anul acesta. ☀️

Sumar


Șezlongul și cafeneaua de la malul mării aduse direct la tine pe balcon, terasă sau în grădină

Dacă vara trecută te bucurai de un frappe rece și un șezlong chiar pe malul mării, află că poți crea un cadru de poveste și la tine acasă. Alege piesele de mobilier preferate pentru terasă, grădină sau balcon și vei obține tot confortul la care visezi. Adaugă și o băutură rece, iar vacanța ta poate începe!

Te invităm să citești aici articolul nostru în care ți-am spus cum să creezi amenajarea terasei perfecte.

 

Barul tău preferat – acum și mai aproape de tine, chiar în camera de alături

Mobilierul pentru bar cu accente marine sau vintage te face să te simți în vacanță, chiar dacă se află în living sau în zona de dining . Finisajul antichizat al pieselor de mobilier pentru bar te vor duce cu gândul la o căsuță cu vedere spre ocean. ?Asigură-te că ai toate ustensilele pentru prepararea cocktail-urilor și a altor băuturi, alege-ți paharele preferare și simte-te ca-n concediu!

 

Petrecerile mari sunt înlocuite de grătarele în grupuri restrânse

Tuturor ne place ca vara să petrecem alături de prietenii cei mai dragi. Cu toate astea, întâlnirile în grupuri mai mici, pentru siguranța noastră și a celor din jur, pot fi la fel de distractive. Un grătar în aer liber este atât o sursă de distracție, cât și de mâncare sănătoasă și gustoasă. Surprinde-ți invitații cu preparate delicioase!

 

Somn de voie pe o saltea de calitate, pentru a te trezi odihnit ca după un veritabil concediu

Salteaua se numără printre cele mai importante elemente ale dormitorului și e important ca această să fie perfectă pentru tine. Prin alegerea saltelei corecte, te bucuri de multe ore de somn relaxant care îți garantează buna dispoziție pe tot parcursul zilei.

Citește aici articolul nostru în care îți spunem cum alegi salteaua de pat potrivită pentru tine.

Decorațiuni care te trimit direct pe malul mării

Tablouri pictate în diverse nuanțe de albastru, lumânări parfumate, coșuri din răchită și felinare din lemn – toate vor contribui la crearea unui decor marin în casa ta pe toată perioada verii. Dă frâu liber creativității și creează o atmosferă plăcută care îți va aminti mereu de briza mării.

Creează acasă mediul perfect în care te simți ca-n vacanță!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

Scroll To TopScroll To Top