Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

Ziua Îndrăgostiților. 15 idei de cadouri

Sumar

Pentru Ea
Pentru El
Pentru Voi

Mobexpert Blog. Ziua Îndrăgostiților

Așa cum te-am obișnuit în ultimii ani, este timpul ca noi să îți sugerăm câteva idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Poți alege un cadou care joacă un rol decorativ important sau, din contră, ai opțiunea de a dărui unul funcțional; dar dacă o poți face, de ce să nu alegi un dar care îndeplinește ambele cerințe? Dacă te afli în pană de idei și încă nu te-ai hotărât asupra unui cadou pentru perechea ta, sperăm să îți venim în ajutor cu ideile de mai jos.

Pentru Ea

O oglindă pentru machiaj este o alegere inspirată, fiind utilă pregătirilor din fiecare dimineață. Cu un design modern, această piesă va decora spațiul măsuței de toaletă într-un mod simplu și actual. Această sărbătoare specială este ocazia perfectă pentru a vă reaminti de momentele plăcute pe care le-ați petrecut împreună. Ramele pentru fotografii vor păstra mereu vii amintirile de neprețuit; alege una de inspirație vintage, pusă în valoare de detalii discrete și rafinate. Poți alătura cu încredere o cutie elegantă și atent compartimentată pentru bijuterii . Totodată, dacă îi cunoști preferințele, un parfum este întotdeauna alegerea perfectă.

Pentru El

O ramă pentru fotografii este cadoul perfect și pentru el, mai ales dacă alegi una cu un design simplu și o culoare neutră. De asemenea, dacă este pasionat de ceasuri poți opta pentru o cutie cu ajutorul căreia le va păstra pe toate într-un loc sigur și aspectuos. O alegere la fel de bună poate fi și un set de pahare sau un dop pentru sticlele de vin; acestea vor întregi cu succes o seară romantică, petrecută în doi. Poți să adaugi o cutie specială pentru vin, realizată din lemn, care are atât un caracter estetic, dar și practic.

Pentru Voi

Să nu uităm că există numeroase cadouri de care vă puteți bucura împreună. De exemplu, așternuturile pentru pat realizate din materiale fine nu numai că vă vor oferi tot confortul de care aveți nevoie pe toată durata somnului sau a odihnei, ci vor contribui și la decorul deosebit al dormitorului vostru. Un set de veselă vă permite să serviți mesele în doi într-un cadru rafinat și elegant în orice zi, nu numai de Ziua Îndrăgostiților. Un pled pufos vă va încălzi în serile reci de iarnă în timp ce urmăriți serialul preferat, iar dacă sunteți iubitori de cafea, un espressor vă va răsfăța în fiecare dimineață.

Surprinde-ți perechea și oferă-i un cadou inspirat, de care se va bucura mult timp de acum înainte.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

Scroll To TopScroll To Top