ULTIMELE 3 ZILE de Reduceri la toată colecția Fabricat în România

Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

Back to School: Reduceri de nota 10 la sute de produse pentru amenajarea camerei copiilor

Începutul unui nou an de școală este important atât pentru copii, cât și pentru părinții care încearcă să aleagă întotdeauna piesele perfecte de mobilier, pentru a le amenaja un loc perfect pentru studiu și alte activități recreative în confortul de acasă. În perioada 22.08 – 18.09 2022 te bucuri de reduceri de până la 35% la sute de produse din categoria Mobilier și Decorațiuni pentru copii.

Sumar


Un loc dedicat studiului – birouri și scaune

Spațiul de lucru trebuie să fie organizat, luminos, cât și să predomine o atmosferă plăcută și liniștită pentru a asigura o bună desfășurare a activităților zilnice. Îți prezentăm mai jos câteva piese de mobilier indispensabile pentru crearea unui loc perfect pentru studiu și lectură.

Odată cu începerea noului an școlar, biroul va deveni locul unde copilul tău va petrece timpul făcând temele pentru acasă, învățând și lecturând. Alege unul care îi pune la dispoziție o suprafață generoasă pentru scris, citit sau orice fel de proiecte. În ceea ce privește scaunul pe care îl folosește copilul tău, acesta este unul dintre cele mai importante elemente din camera lui – este nevoie de un scaun care să îi ofere o susținere corectă pe toată durata timpului petrecut la birou. În culori neutre sau puternice, cu imprimeuri simple sau vesele, biroul și scaunul vor crea atât un loc propice studiului, cât și un decor perfect pentru cel mic.

Birouri și scaune Gaming

Ideale pentru cei care petrec multe ore în fața calculatorului sau pentru cei care sunt pasionați de jocuri, birourile și scaunele din această categorie au un design special creat pentru susținerea coloanei vertebrale și pentru a asigura o poziție mereu corectă. Funcționalitatea este garantată de tetiere, mecanisme de înclinare, brațe și spătar reglabile, oferind un spațiu optim pentru desfășurarea activității.

Mai multe spații pentru depozitare

În camera copilului, spațiile destinate depozitării joacă un rol esențial pentru aspectul ordonat și îngrijit al încăperii. Este recomandat ca toate corpurile de mobilier pentru depozitare pe care le alegi să fie prevăzute cu cât mai multe uși și sertare, pentru că ele îți pun la dispoziție o compartimentare inteligentă și un mod eficient de a stoca toate lucrurile necesare. Alege piesele la reducere din gama largă de biblioteci, etajere, comode, polițe și casetiere de la Mobexpert!

Accesorii cu personalitate

Camera copilului este universul lui. Aranjată pe placul lui, îi stimulează creativitatea și favorizează concentrarea la lecții. Personalizează-i spațiul cu accesorii viu colorate, care îi va stârni curiozitatea și dorința de învățare.

Camere complete pentru un decor unitar

Pe lângă mobilierul esențial pentru școală, ai la dispoziție și camere complete pentru cel mic, de unde poți alege varianta perfectă pentru voi. Astfel, micuțul tău se va bucura de toate piesele aceleiași game, camera sa având un decor unitar. Vezi aici toate variantele disponibile la reducere.

Amenajarea din cameră trebuie să stimuleze imaginația și gândirea celor mici, în timp ce îi motivează atât către învățătură, cât și către joacă și valorificarea timpului liber într-un mod eficient.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

Scroll To TopScroll To Top