Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

15% Reducere la toate produsele fabricate în România. Află mai multe

Noi, la Mobexpert, credem că o casă de vis începe cu un mobilier făcut la cele mai înalte standarde, modern, care îmbină armonios latura practică cu cea estetică. Cea mai eficientă metodă prin care ne asigurăm că îți punem întotdeauna la dispoziție cele mai bune produse este să le producem chiar noi. Peste două treimi din mobilierul Mobexpert este produs în România, în propriile fabrici.

Descoperă designul și calitatea mobilierului creat de oameni cu experiență în fabrici cu tradiție. Alege produsele realizate cu mândrie în fabricile Mobexpert și bucură-te de 15% Reducere la Toată Colecția Fabricat în România, până pe 28 septembrie în magazinele Mobexpert și pe www.mobexpert.ro

Cunoscutele și îndrăgitele game Jazz, Chocolate, Louis Philippe, Taylor, Fabian și multe altele te așteaptă cu produse pentru fiecare încăpere din casa ta, de la dormitor, living și camera copiilor, până la zonă de dining, bucătărie și hol. De asemenea, e momentul perfect pentru a-ți schimba canapeaua sau fotoliile.

Sumar


Pentru Dormitor

Pentru Living

Pentru zona de Dining

Pentru camera copiilor

Pentru Bucătărie

Bucătărie AMELIE >

Bucătărie ALMA >Pentru Hol

De asemenea, te invităm să explorezi o gamă largă de saltele, birouri și multe alte piese fabricate cu grijă și drag în România.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

Scroll To TopScroll To Top