#OameniiMobexpert - Andreea: „Succesul reprezintă realizarea constantă a obiectivelor propuse”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră, Andreea Hincu, Manager Outlet - Mobexpert Bucovina.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Andreea, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Mă numesc Andreea-Vasilica Hincu, o fire sufletistă, liniștită, devotată și onestă. Sunt absolventă a Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, masterandă a profilului Resurse Umane. Înainte de a lucra în cadrul companiei Mobexpert, am studiat, iar în timpul vacanțelor, am avut joburi part-time.

Povestește-ne mai multe despre traseul tău profesional.

La finalul anului III de facultate, în vara anului 2017, am aplicat la Programul „Summer Internship” , organizat de compania Mobexpert și astfel am „pășit ca învățăcel” în cadrul colectivului Mobexpert Bucovina.

Cele 3 luni de Internship mi-au oferit posibilitatea de a cunoaște o echipă unită, un mediu de lucru armonios și am descoperit că acesta va fi locul unde mă pot dezvolta atât în plan profesional, cât și personal.

Am ocupat funcția de consultant vânzări pe departamentul de mobilier, m-am ocupat o perioada și de comenzile Online, dar și de contractele de rate. Am fost deschisă mereu să învăț cât mai multe lucruri. În anul 2019, când s-a deschis magazinul Outlet, mi-a fost propusă funcția de asistent manager, pe care am acceptat-o cu drag. În prezent, sunt managerul magazinului Mobexpert Outlet Bucovina.

Care au fost acele momente din parcursul tău profesional în care simți că ai crescut cel mai mult?

Consider că m-am dezvoltat treptat, de-a lungul celor 7 ani petrecuți alături de echipa de la Bucovina. De când ocup funcția de manager, simt că am reușit să mă dezvolt mai mult în plan relațional cu ceilalți și în ceea ce privește comunicarea și gestionarea situațiilor.

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

Nicio zi de muncă nu seamănă cu alta. Fiecare vine cu noi provocări, situații și activități, dar ceea ce contează este că fiecare zi se încheie cu satisfacție și bucurie că am reușit împreună cu echipa să ne atingem cel mai important obiectiv: clienți mulțumiți.

Ce reprezintă pentru pentru tine succesul și care sunt pilonii de bază pentru o echipă de succes?

Succesul reprezintă realizarea constantă a obiectivelor propuse. Pentru acest lucru trebuie să ne propunem țeluri și să muncim mereu pentru ele. Să nu uităm niciodată care este scopul pentru care facem un lucru. Din punctul meu de vedere, o echipă de succes este formată din oameni apreciați frecvent și încurajați să își pună în aplicare ideile.

Ce calități apreciezi la oamenii din echipă?

Respectul este esențial și este caracteristica principală pe care o regăsesc la echipa pe care am format-o. Devotamentul este, de asemenea, important deoarece va conduce mereu la realizarea obiectivelor și sarcinilor de lucru.

Cum îți alegi oamenii în echipă? Ce este important?

Este important să își dorească să se dezvolte, să învețe, să realizeze cât mai multe, să îi placă să vândă și să aibă setat mereu obiectivul unei vânzări reușite și a unui client mulțumit.

După ce valori te ghidezi în carieră și în viață, în general?

Respectul, devotamentul, solidaritatea, înțelegerea, evoluția și responsabilitatea sunt printre primele valori după care mă ghidez în orice fac.

Ce te-a determinat să rămâi alături de Mobexpert vreme de 7 ani?

Fac parte din echipa Mobexpert Bucovina de 7 ani deoarece este locul în care m-am dezvoltat și în care mi s-a oferit constant încredere în capacitățile mele profesionale.

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Nu renunța niciodată. Toate se învață. Ai încredere în forțele proprii. Caută mereu să te dezvolți, să înveți de oriunde și de la oricine. Oferă-ți timp pentru a-ți da seama de lucrurile care-ți plac și te împlinesc din punct de vedere profesional.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)