#OameniiMobexpert - Diana: „Simțul estetic și creativitatea m-au făcut să iubesc acest domeniu”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră, Diana Năstasă, Manager Departament Online - Mobexpert Iași.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Diana, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Sunt o persoană atentă la detalii și perfecționistă. Înainte de a mă angaja în cadrul Mobexpert, am lucrat în zona designului vestimentar. Simțul estetic și creativitatea m-au făcut să iubesc acest domeniu.

Povestește-ne mai multe despre traseul tău profesional.

Lucrez în cadrul Mobexpert din anul 2018. M-am angajat ca asistent manager și consultant rate & online. Aproape de sufletul meu a fost departamentul de vânzări online unde, din luna martie, am devenit manager.

Care au fost acele momente din parcursul tău profesional în care simți că ai crescut cel mai mult?

Fiecare zi din parcursul meu aici a fost privită ca o provocare. Aici am învățat cât de importantă este munca în echipă, m-am redescoperit atât personal, cât și profesional. Limitele ți le pui singur; e nevoie doar de ambiție, seriozitate și perseverență și reușești să faci ce îți propui.

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

Îmi împart ziua între departamentul de online și partea de creditare unde ofer informațiile necesare clienților pentru accesarea produsului financiar potrivit.
Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, dar cu toate acestea ne concentrăm atenția pe organizarea activității astfel încât să livrăm informații corecte clienților, produsele dorite să ajungă la ei în timpul cel mai scurt, iar serviciile oferite să fie de cea mai înaltă calitate.

Care este un proiect de care ești mândră?

Nu am un proiect anume de care să fiu mândră, dar cred în lucrul bine făcut. Sunt o fire perfecționistă și nu cedez până nu îmi ating obiectivele.

Ce reprezintă pentru pentru tine succesul și care sunt pilonii de bază pentru o echipă de succes?

Succesul este în mâinile oricărei persoane care și-l dorește, atât timp cât este consecventă. Trebuie doar să avem încredere în calitățile noastre și este direct proporțional cu munca depusă și pasiunea depusă pentru atingerea lui. Îmi place ca echipa să dea dovadă de responsabilitate, iar munca noastră să fie eficientă pentru a avea rezultate.

Ce calități apreciezi la oamenii din echipă?

Lucrurile funcționează când ai oameni lângă tine. La baza muncii eficiente în echipă stă capacitatea tuturor de a avea un scop comun, o atitudine orientată spre soluții.

După ce valori te ghidezi în carieră și în viață, în general?

Valorile după care mă ghidez sunt: asumarea, responsabilitatea și respectul.

Cine sunt oamenii, personajele care te inspiră?

Suntem cu toții diferiți, din fericire. Fiecare persoană cu care lucrez mă inspiră și mă face să lucrez zilnic la o versiune mai bună a mea. Mă inspiră oamenii pozitivi care găsesc rezolvare în orice situație, dar și încrederea oferită printr-un zâmbet.

Ce te-a determinat să rămâi alături de Mobexpert vreme de 6 ani?

Mobexpert este cu siguranță a doua casă pentru mine. Colectivul din care fac parte, provocările zilnice pe care îmi doresc să le depășesc cu succes și pasiunea de a învăța lucruri noi sunt doar câteva exemple pentru care îmi doresc să rămân alături de Mobexpert.

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Sa aibă încredere în ei, sa facă ceea ce le place și sa își dea seama că rezultatele sunt direct proporționale cu eforturile constante.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)